Kronprinsessans snygga träningsstil – så får du looken

Kronprinsessan Victoria
Sugen på att komma igång med träningen? Inspireras av kronprinsessan Victorias supersnygga – helsvarta – träningslook. Helt perfekt!
Annons

Vi är vana att se henne i klänningar, kostymer och klackar! Men häromdagen fick vi se henne i träningskläder. Och en helsvart outfit dessutom. DET hör inte till vanligheten!

Tisdagen den 4 juni besökte kronprinsessan träningsgruppen ”Bara vanlig” som riktar sig till personer med kognitiv funktions­variation.

Annons

Gruppen startades av Niclas Wennerlund 2016 när han upplevde att det inte fanns någon träningsform för hans dotter med kognitiv funktionsvariation. I dag finns löpargruppen på tio orter i Sverige och målet är att vara rikstäckande 2021.

Kronprinsessan Victoria.
Kronprinsessan Victoria.

Grunden i träningsgruppen är rörelseglädje, gemenskap, delaktighet, självbestämmande och ett professionellt bemötande.

Kronprinsessan besökte gruppen som tränar i Hellasgården i Nacka. Under passet fick Victoria delta i en gemensam uppvärmning. Därefter sprang kronprinsessan tillsammans med deltagarna en drygt tre kilometer lång sträcka genom skogen. Passet avslutades med gemensamt fika och samtal. ”Bara vanlig” är en av de föreningar och projekt som kronprinsessparets stiftelse stöttar och ger anslag till.

Kronprinsessan Victoria snygga träningsstil

Kronprinsessan Victoria bar svarta träningskläder och rosa sneakers från New Balance. (reklamlänk via Apprl) Inspireras av hennes snygga look och klicka hem några liknande plagg.

Tröja från Soft Sport

Mjuk tröja från Filippa K Soft Sport. Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

Tights

Mjuka tights utan sömmar från Filippa K Soft Sport. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Sneakers rosa

Foto: Kungliga Hovstaterna

Läs också:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar