Kronprinsessparets nya lyxgåva till Estelle

Kronprinsessparets nya lyxgåva till Estelle

Victoria och Daniel har gett prinsessan Estelle en ny lyxig present. Kolla in vilken!

Inför den kommande julhelgen tog kronprinsessan och prins Daniel häromveckan med sig prinsessan Estelle och prins Oscar till Stockholms stadsmissions julklappsinlämning för att lämna och slå in julklappar till barn och unga från familjer i utsatthet.

10 kungliga brudklänningar vi aldrig glömmer
Slå på ljud

”Kronprinsessfamiljen var långt ifrån ensamma om att lämna julklappar i år. Inför denna jul har över 9 000 gåvor lämnats in. Därefter har 850 familjer, på pandemisäkert sätt, fått besöka julklappsbutiken för att välja ut julklappar till sina barn”, skriver kungahuset.se.

Under besöket var prins Daniel och prins Oscar liknande klädda, i blå pikétröja. Även kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle matchade sina outfits. De bar båda två klänningar från Zadig & Voltaire (länk till Wakakuu), enligt UFO No More.

Prinsessan Estelles klänning kommer från Zadig & Voltaire.

Victorias klänning är återbruk och har några år på nacken, prinsessan Estelles klänning är dock ny, och finns faktiskt att köpa just nu. Den är oerhört söt men har en prislapp på över 1 000-lappen. 129 euro går klänningen loss på, alltså cirka 1 300 kr.

Gillar du Victorias röda klänning? Då måste du bara kolla in dessa varianter!

Noterade du förresten kronprinsessans klockrena matchning med de grova bootsen till klänningen? Så snyggt! Nedan finner du en liknande outfit.

Klänning från Soaked in Luxury. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Boots från & Other Stories. Läs mer och köp här. (länk till & Other Stories)

Mer mode från Svensk Damtidning:

Victoria bär vårens finaste blus – nu är den tillbaka i butik

Kolla in Victorias och Madeleines nya favoritörhängen

Det hade Madeleine på sig i Året med kungafamiljen 2020

Foto: TT, Kungliga Hovstaterna