Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungliga favoritnagellacket är helrätt våren 2021

23 mar, 2021, 08:00 
Johanna Lejon
Pricken över i när det gäller en kunglig beautylook är givetvis naglarna! Oftast väljer Europas kungligheter bleka kulörer när det kommer till lack. Här är kulörerna som är hetast i vår!
Annons

När Meghan Markle förlovade sig med prins Harry fotograferades hennes ring – och därmed också hennes naglar – tusentals gånger. Bilderna kablades ut över världen och sågs av miljontals. Men behöver knappast vara Einstein för att förstå att en kunglig förlovningsmanikyr behöver vara något utöver det vanliga.

Sanningen avslöjad: Så slipper drottning Elizabeth skoskav!Brand logo
Sanningen avslöjad: Så slipper drottning Elizabeth skoskav!

Både vid förlovningen och vid bröllopet valde Meghan att ha sina naglar målade i en ljust rosa nyans. Det var, givetvis, stort hemlighetsmakeri kring hennes beautyrutin – och beautyprodukter. Men Meghans nyans på nagellack avslöjades ändå. Meghans favoritlack kommer från Essie. (reklamlänk)Hennes älsklingsnyans går under namnet Ballet Slippers. (reklamlänk)

Meghans favoritnagellack – från Essie

Essies Ballet Slippers-lack (reklamlänk) en klassiker i lacksammanhang och är därmed långt ifrån en nykomling i Essie-sortimentet. Kvinnan och skaparen bakom Essie – Essie Weingarten – kreerade denna perfekta rosa/beige-ton för nära år sedan.

Annons

Historien bakom nagellacket Ballet Slippers

Lustigt nog var det samma år som Meghan själv föddes som Essie tog fram Ballet Slippers-nyansen – som en hyllning till sin egen barndom då hon gick och fick manikyr med sin mamma efter sina ballerinalektioner. Och precis som namnet skvallrar om är tonen i lacket i samma pudriga rosa nyans som ballerinaskor. Men som ni ser – det är inte helt rosa. Nyansen passar alla hudtoner, tack vare att det också är mycket beige i lacket.

Ballet Slippers (reklamlänk) är fortfarande ett av de allra bäst säljande lacken i Essies sortiment. Det passar perfekt att bära på förlovningsdagar och bröllopsdagar – just eftersom tonen i lacket gifter sig perfekt med, och framhäver, de flesta ringar.

Också drottning Elizabeth sägs vara mycket förtjust i lacket. Kate däremot använder kulören Allure. (reklamlänk)

Essies klassiska lack Ballet Slippers. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Foto: TT

Annons