Kungliga favoritnagellacket är helrätt våren 2021

Pricken över i när det gäller en kunglig beautylook är givetvis naglarna! Oftast väljer Europas kungligheter bleka kulörer när det kommer till lack. Här är kulörerna som är hetast i vår!

När Meghan Markle förlovade sig med prins Harry fotograferades hennes ring – och därmed också hennes naglar – tusentals gånger. Bilderna kablades ut över världen och sågs av miljontals. Men behöver knappast vara Einstein för att förstå att en kunglig förlovningsmanikyr behöver vara något utöver det vanliga.

Både vid förlovningen och vid bröllopet valde Meghan att ha sina naglar målade i en ljust rosa nyans. Det var, givetvis, stort hemlighetsmakeri kring hennes beautyrutin – och beautyprodukter. Men Meghans nyans på nagellack avslöjades ändå. Meghans favoritlack kommer från Essie. (länk till Apprl)Hennes älsklingsnyans går under namnet Ballet Slippers. (länk till Awin.com)

Meghans favoritnagellack – från Essie

Essies Ballet Slippers-lack (länk till Awin.com) en klassiker i lacksammanhang och är därmed långt ifrån en nykomling i Essie-sortimentet. Kvinnan och skaparen bakom Essie – Essie Weingarten – kreerade denna perfekta rosa/beige-ton för nära år sedan.

Historien bakom nagellacket Ballet Slippers

Lustigt nog var det samma år som Meghan själv föddes som Essie tog fram Ballet Slippers-nyansen – som en hyllning till sin egen barndom då hon gick och fick manikyr med sin mamma efter sina ballerinalektioner. Och precis som namnet skvallrar om är tonen i lacket i samma pudriga rosa nyans som ballerinaskor. Men som ni ser – det är inte helt rosa. Nyansen passar alla hudtoner, tack vare att det också är mycket beige i lacket.

Ballet Slippers (länk till Apprl) är fortfarande ett av de allra bäst säljande lacken i Essies sortiment. Det passar perfekt att bära på förlovningsdagar och bröllopsdagar – just eftersom tonen i lacket gifter sig perfekt med, och framhäver, de flesta ringar.

Också drottning Elizabeth sägs vara mycket förtjust i lacket. Kate däremot använder kulören Allure. (länk till Apprl)

Essies klassiska lack Ballet Slippers. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Mer kungligt mode och kunglig skönhet hittar du här!

Foto: TT