Kungliga plagg att fynda under mellandagsrean

kronprinsessan victoria prinsessan madeleine

2019 har varit ett riktigt kungligt superår. Inte minst när man tittar på kläderna. Vi har valt ut några speciella plagg som är värda att hålla koll på under mellandagsrean!

Julhelgen innebär inte bara inlagd sill och Janssons frestelse i stora lass. Nej, när alla släktmiddagar är avklarade kan man ju faktiskt unna sig något fint på mellandagsrean! 2019 har varit ett kungligt superår, modemässigt. Victoria, Madeleine och Sofia blandade vilt mellan sobra färgtoner och mer explosiva kulörer.

Prinsessan Madeleines klänning från Dagmar

Victoria i röda pumps

Kronprinsessan Victoria i röda pumps från Rizzo.

Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Det finns flera kungliga plagg som är värda att hålla koll på nu när rean närmar sig. Prinsessan Madeleines smakfulla klänning från svenska House of Dagmar är ett sådant.

Prinsessan Madeleine
klänning prinsessan made

Klänningen finns på modesajten Miinto (reklamlänk från Awin.com) och är faktiskt redan nu prissänkt.
Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin.com)

Prinsessan Madeleines kappa från H&M

Ett annat, superfint, plagg som prinsessan Madeleine har haft på sig det här året är den trendiga kappan från H&M. Den passar perfekt nu de kommande vintermånaderna och blir extra snygg när man matchar den med ett par höga stövlar.

Madeleine
prinsessan madeleines kappa från h&m

Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Kronprinsessan Victorias söta blus från By Malina

Victorias mönstrade blus är en riktig favorit från året som gått. Den kan man matcha med en enkel kavaj (som på bilden nedan) eller stoppa in i ett par höga kostymbyxor alternativ pennkjol.

kronprinsessan victoria blus by malina

Blusen kommer från svenska By Malina och heter “Valeria shirt”.
Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Victorias lilla svarta

Och när vi ändå är inne på By Malina (prinsessornas favoritmärke!) så måste vi ju påminna om kronprinsessans svarta klänning som hon bar under en kungamiddag på slottet. Den är så vacker i modellen och perfekt till vinterns alla festligheter.

Klänningen heter “Noemi dress”.
Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Victorias röda pumps från Rizzo

Vad vore denna rea-lista utan att nämna kronprinsessans röda pumps? Ett par klackar som kan förgylla vilken outfit som helst. På bilden nedan har vår framtida drottningen valt att matcha skorna med en knallröd klänning. Både stilsäkert och roligt!

Foto: TT