Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kungligheternas favoritkjol är supertrendig i vår

21 feb, 2021, 11:00 
Johanna Lejon
Sofia har den i garderoben – Victoria likaså. Vad vi talar om? Den plisserade kjolen!
Annons

Onsdagen den 28 oktober i höstas besökte prins Carl Philip och prinsessan Sofia, hertig och hertiginna av Värmland, Värmlands län för att uppmärksamma insatser med anledning av covid-19-pandemin.

Prinsessan Sofias 5 bästa outfitsBrand logo
Prinsessan Sofias 5 bästa outfits

”Vilken dag vi hade i Värmland idag!

Vi fick i morse höra om pandemins framfart och de imponerande omställningar som gjorts på Centralsjukhuset i Karlstad. IVA-sjuksköterskan Mia berörde med sina starka berättelser om hur man aldrig upphört med att hela tiden stanna upp och visa medmänsklighet gentemot alla patienter – även när det varit som tuffast.

Initiativet ”Enastående ensamstående”, där mammor och deras barn finner gemenskap och stöttning, i tider av isolering var också stark och upplyftande.

Resan gick sedan vidare till inspirerande ”Innovation Park” där vi bl.a. fick träffa unga entreprenörer som tagit fram en digital plattform för att förebygga ensamhet hos studenter. Ett projekt i tiden!

Vid lunch kunde vi konstatera att Värmland fortsätter att leverera kulinariska upplevelser. ”Kulinarika” är en vacker plats med utomordentlig mat – verkligen från jord till bord!

Annons

Vi avslutade dagen på Västanå teater med sin unika miljö, kreationer och otroliga framträdande.

Alla vi besökt har varit påverkade av pandemin på ett eller annat sätt. Och det är inte över ännu, nu måste vi kraftsamla för att motverka vidare spridning och de konsekvenser vi ser på alla nivåer.”

Så skrev paret efter besöket.

Under besöket i Värmland bar Sofia en kappa från 2nd Day, en polotröja i kashmir och en plisserad kjol från Ahlvar Gallery. Prislappen på kjolen kan du kolla in här! (reklamlänk)

Annons

Den plisserade kjolen är ett klassiskt kungligt plagg och finns också i kronprinsessan Victorias garderob. Hennes variant kommer från H&M. Här hittar du den! (reklamlänk)

Nedan finner du de finaste plisserade kjolarna i butik just nu. Bär den plisserade kjolen till en stickad tröja eller t-shirt. Matcha med sneakers eller boots.

Kjol från Ahlvar Gallery. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Kjol från Selected Femme. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Plisserad kjol från H&M. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Plisserad kjol från Polo Ralph Lauren. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Plisserad kjol från H&M. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Annons

Mönstrad kjol från H&M. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Mer mode från Svensk Damtidning:

Foto: TT

Annons