Lyxiga detaljen fångades på Mary och Frederiks bild

Coronaviruset har förändrat vardagen för alla världens kungligheter. Så också för danska Frederik och Mary. Via en ögonblicksbild visar man upp den nya verkligheten.

”En anderledes og lidt mere afslappet… nåh ja … en meget mere afslappet måde at gå i teatret på. At sidde hjemme i sofaen kan naturligvis aldrig erstatte det at gå i teatret. Men det er alligevel skønt, at vi kan få en teateroplevelse derhjemme i denne tid. ⁣

Vi ønsker alle, der ligesom os er igang med at se Det Kongelige Teaters opsætning af Højskolesangbogen online, rigtig god fornøjelse. ⁣

Kronprinsparret”.

Så skrev det danska kronprinsparet, Mary och Frederik, på det danska kungahusets Instagram häromdagen. Texten illustrerades av en bild på två foton – ett på paret i full gala och ett på dem, mysklädda, hemma framför tv-apparaten.

Ja, verkligheten är onekligen en helt annan våren 2020 än den brukar vara. Coronaviruset har omkullkastat alla de rutiner vi hittills tagit för givna.

Marys lyxiga tofflor

Men det finns en detalj i bilden som skapat en del buzz. Saker är inte som förr, absolut, – men vissa ting består. Det visar denna bild. Vad vi talar om? Marys känsla för lyxiga detaljer, hennes smak för livets goda…

På fotot bär Frederik och Mary härliga inneskor. Den danska kronprinsessans är riktigt snygga. Och nu meddelar danska Se och Hör att skorna är allt annat än billiga. De har en prislapp på nära 5 000 kronor.

Marys skor är ett par espadrillos från Stella McCartney. De har ett par år på nacken och just denna modell och färgställning finns inte längre i butik. Men det finns liknande! Dessa exempelvis.  (reklamlänk från Apprl)

Just espadrillos är helrätt våren 2020. Nedan har vi samlat de allra snyggaste. Och det bästa av allt? Du kan klicka hem dem redan i dag.

Espadrillos leopard

Espadrillos i leopardmönster från & Other Stories. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)

Espadrillos Filippa K

Espadrillos från Filippa K. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Espadrillos svarta

Espadrillos från Arket. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)

Stella McCartney

Espadrillos från Stella McCartney. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Awin.com)

Foto: TT, Danska kungahusets Instagram