10 lyxiga inpackningar som ger håret extra glans

Masker och inpackningar för håret

Skäm bort ditt hår och ge det extra styrka med en härlig inpackning. Vill du även få mer glans finns det några som gör jobbet extra bra. Här är 10 effektiva hårmasker.

Ibland känns håret trött och glanslöst. Efter en vinter kan du behöva boosta håret lite extra, samtidigt vårda och skydda det från vårsolens skadliga strålar. Då är en hårmask eller inpackning ett riktigt bra val.

10 återfuktande hårinpackningar som ger glans

Skäm bort ditt hår en kväll och låt en mask eller inpackning verka länge. Det gör en otrolig skillnad. Har du svårt att komma till en frisörsalong för tillfället är det ett bra sätt att fräscha upp din look på egen hand. Ett tips är att beställa hem från nätet nu så du även slipper gå till butiken – nedan tipsar vi om bra produkter och butiker att beställa hem från:

 

Hårmask Kevin Murphy

En fuktgivande mask som hjälper dig med frissigt, grov eller färgat hår från Kevin Murphy. Få ett friskt och glansigt hår med hjälp denna mask som innehåller nypon och nattljusolja. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

Ida Warg hårmask

Ge ditt hår lyster med hjälp av denna mask från Ida Warg, som innehåller passionsfruktsolja och sheasmör. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

Alterna hårmask

En intensivt behandling från Alterna med UVA/UVB som föryngrar och skyddar det mot solens skadliga strålar. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

Oribe Hårmask
Wella hårinpackning

En riktigt lyxig mask att skämma bort håret med, från Oribe. Resultatet är inte bara ett glasigt hår utan bra stadga utan att håret blir tungt. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

Loreal hårmask

Har du skadat hår kan du testa denna mask från Wella, som återuppbygger hårets fibrer och gör det lent och mjukt. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction)

En hårmask med safflor- och arganolja, från L’Oréal, som återfuktar ditt torra hår och lämnar det mjukt och glansigt. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

Sebastian hårmask

En näringsrik hårmask från Sebastian Professional som ger ett friskt och glansigt hår. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

Briogeo hårmask

En leave-in mask som stärker och reparerar håret, från Briogeo. Bara att spraya, kamma och sen föna eller låta lufttorka. Här kan du köpa det (reklamlänk från Apprl)

Kristin ess hårmask

En lätt hårmask som även vårdar hårbotten. Om du i vanliga fall får tungt hår av hårprodukter är Kristin Ess hårmask speciellt tagen för dig som vill ha både volym och glans. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl)

Maria åkerberg hair therapy

En mask med lugnande lavendel och uppiggande citrongräs, från Maria Åkerberg. Ger torrt hår fyllighet och glans. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl)

LÄS MER:

Solskydd med högt spf – för både ansikte och kropp

Dunderkur för huden – återfuktande ansiktsmasker