Madeleine och Victorias klänningar på kungliga dopet – se prislapparna här

Erik Simander/TT

Madeleine och Victoria hade äntligen anledning att klä upp sig när den yngsta medlemmen i kungafamiljen skulle döpas. Se vad de valde här!

Slå på ljud

Det var en munter skara kungligheter och deras släkt och vänner som samlades vid slottskyrkan på Drottningholm för att delta i dopet av kungafamiljens minsta prins, prins Carl Philip och prinsessan Sofias lilla Julian.

Sofia strålade i en lyxig vit klänning från märket Etro, men nu vet vi även vad prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victoria bar för design!

Victorias skjortklänning med knyt runt halsen och en stor volang nedtill gick i rosa och lila toner och kommer från det svenska märket By Malina, som hon burit så många gånger förut. Det avslöjades av bloggen UFO No More, som har stenkoll på alla de kungliga plaggen.

Klänningen är slutsåld på By Malinas hemsida men när den fanns att köpa gick den loss på det nätta priset av 4 499 kronor.

Victorias klänning kom från favoritmärket By Malina.

Erik Simander/TT

Prinsessan Madeleines klänning – en riktig dyrgrip

Madeleine valde även hon blommigt men henne klänning gick i blå toner på en vit bakgrund. Med vida ballongärmar och en kjol med volanger såg hon fantastisk ut tillsammans med familjen, som alla hade färgmatchat i blåa toner. Den kom från prinsessans favoritmärke Zimmermann, något bloggen Royal Fashion Police var först med att uppmärksamma.

Madeleine gick också på en säker favorit med en klänning från Zimmermann.

Erik Simander/TT

Det var den dyraste kreationen i trion, när den fanns i butik fick man hosta upp hela 12 000 kronor för klänningen, men så underbar som den är är det svårt att inte avundas den som har möjlighet att få bära en likadan.