Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines fina klänning är tillbaka i butik – i ny version

18 mar, 2021, 08:00 
Johanna Lejon
Gillade du klänningarna Madeleine bar i SVT i december? Då ska du se hit!
Annons

Ja, förra årets Året med kungafamiljen var sannerligen något extra. I programmet fick vi följa med kungafamiljen under ett historiskt år då allt plötsligt förändras när Covid-19 drog fram över världen.

Madeleines alla frisyrer & hårfärger genom åren!Brand logo
Madeleines alla frisyrer & hårfärger genom åren!

– Jag känner med alla, det är självklart. Det är ju svenska folket och som har lidit kolossalt under svåra förhållanden. Det är otäckt att tala om det här, säger kungen och berättar också att han tänker på alla som inte kunnat ta ett ordentligt avsked av sina avlidna familjemedlemmar, säger kungen, bland annat, i programmet.

I Året med kungafamiljen 2020 fick producenten Sara Bull och fotografen Rikard Collsiöö som första tv-team följa med prinsessan Sofia under en dag på jobbet på Sophiahemmet i Stockholm.

Prinsessan Madeleine gav en unik intervju om livet i lock down i Florida och drottning Silvia berättade om isoleringen på Stenhammar och om hur det är att tillhöra en riskgrupp.

Annons

Året med kungafamiljen 2020 finns att se på SVT Play.

I intervjun från Miami satsade prinsessan Madeleine på svensk design. Hon bar en blommig klänning från By Malina (reklamlänk). Även i ett senare klipp, då prinsessan stod på stranden, bar hon By Malina.

Och vet ni! De här klänningarna är nu tillbaka i butik – och en har ett nytt somrigt mönster. Se den nedan. Här hittar du exakt den version prinsessan bär, av den första klänningen. (reklamlänk)

Klänning från By Malina. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Mer mode från Svensk Damtidning:

Foto: SVT

Annons