Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines nya favoritplagg – en snygg rutig blazer

07 okt, 2019, 17:00 
AvJohanna Lejon
Prinsessan Madeleine
Madeleines look går från klarhet till klarhet. Nu har hon plockat fram en nygammal favorit: den rutiga blazern!
Annons

Svensk design – och återbruk! Det är receptet för prinsessan Madeleines nya superlook! Madeleine har aldrig varit så säker – och så snygg – i sin stil som just nu. Häromveckan gästade hon ju bokmässan i Stockholm, iförd kjol från House of Dagmar (reklamlänk), kappa från H&M (reklamlänk) och stövlar som har ett tiotal år på nacken.

Prinsessan Madeleines klockrena look på bokmässan 2019.

Även för några dagar sedan, under ett besök i New York, satsade den svenska prinsessan på hållbart mode och återbruk. Twittraren Elena, som ofta skriver om kungligt mode, noterade att Madeleine bar en rutig kostym, blazer och sköna slacks, som har sex år på nacken. Första gången vi såg kostymen var 2013.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och faktum är, att trots att kostymen är ett gammalt garderobsfynd från den kungliga klädsamlingen, så är den helrätt! Just det rutiga mönstret, gärna med grå botten, har aldrig varit trendigare.

Prinsessan Madeleine var på plats i New York för Childhoods räkning. Drottningens välgörenhetsorganisation fyller ju, som bekant, 20 år i år. Och förra helgen var det dags för en stor välgörenhetsmiddag.

Så får du prinsessan Madeleines look

Blir du, liksom vi, inspirerad av prinsessan Madeleines snygga höstlook, med rutig byxa och blazer, låga skor och vit skjorta? Ja, titta då nedan! Där har vi valt ut ett antal trendiga kavajer (som liknar prinsessan Madeleines på pricken) i just rutigt!

Kavaj Ellos
Annons
Kavaj från Stylein
Kavaj från Ellos
Annons
Kavaj

Kavaj i rutigt från H&M. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Kavaj från Vero Moda

Foto: TT

Annons