Madeleines succéplagg finns åter i butik – här kan du köpa det

Prinsessan Madeleines stil
I samband med Bokmässan förra året bar prinsessan Madeleine en kjol av svensk design. Nu finns den åter i butik.
Annons

När prinsessan Madeleine barnboksdebuterade 2019 var det med ett tema som genom hennes arbete med World Childhood Foundation kommit att engagera henne starkt: barns rättigheter. Boken ville ge alla barn styrkan att stå upp för sig själva och kunskapen att det är viktigt att säga ifrån när något inte känns bra.

Annons
Annons
Boken Stella och hemligheten handlar om integritet, självkänsla och förtroenden och vänder sig till barn i lågstadieåldern och deras föräldrar.

– Under flera år har vi längtat efter att vår bok, Stella och hemligheten, ska bli verklighet. Vi hoppas att boken kan bidra till samtal mellan barn och vuxna kring svåra frågor om gränsdragningar, barns rättigheter och hur man kan hantera dessa situationer, berättade Madeleine i samband med att nyheten om barnboken kom ut.

Madeleine
Prinsessan Madeleine i Göteborg iförd kappa från H&M. Kjolen är från Dagmar

Boken är skriven i samarbete med Karini Gustafson-Teixeira och Marie Oskarsson. Prinsessan Madeleine och Karini Gustafson-Teixeira ligger bakom idén och grundberättelsen, och har tillsammans med Marie Oskarsson utvecklat historien om Stella. Illustratör är Stina Lövkvist.

Releasen skedde under försommaren, på Junibacken i Stockholm. Prinsessan gästade också Bokmässan 2019 för att tala om boken – och dess viktiga budskap.

Det bar Madeleine på Bokmässan

Under Bokmässan var Madeleine, som alltid, elegant klädd. Hon bar kashmirkappa från H&M, en vacker sidenblus med knyt, höga stövlar och en kjol – som snabbt sålde slut. Kjolen kommer från svenska märket House of Dagmar, modellen heter Sabina.

Och nu kommer lyckobeskedet: kjolen finns åter i butik. Den är stickad och har tungt fall, den är plisserad och passar till det mesta. Bär den med en enkel t-shirt och sneakers, eller med klackar och en blus.

House of Dagmar kjol

Kjol från House of Dagmar. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Awin.com)

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar