Så får du Maria Forsbloms fina höstlook

Maria Forsblom i TV4 har både en fin och avslappnad stil. Kolla in hennes mysiga höstlook. Vi vet var du hittar plaggen.

Maria Forsblom, 33, har länge varit ett känt och uppskattat ansikte i TV4:s succéprogram Nyhetsmorgon. Flera av veckans dagar guidar hon tittarna genom aktuella nyhetshändelser och mer lättsamma skeenden. När Maria jobbar är klocka ställd på 03:00. Tidigt, kan man tycka, men för Maria har det blivit en vana.

Slå på ljud

– Har man bestämt sig för att arbeta med Nyhetsmorgon, då är det svintidigt man går upp. Det är likadant för alla. Att snooza fungerar inte för mig. Jag går upp så fort klockan ringer vid 03.00 och slänger mig in i duschen, då vaknar man till ordentligt. Men sen på jobbet är det superkul. Alla skrattar och vi har det trevligt tillsammans, har Maria berättat för Aftonbladet.

Maria Forsblom i kofta från Kappahl.

Det är många som uppskattar Maria i rutan, som sagt. Hon har ett lättsamt sätt och det märks att både medprogramledare och gäster trivs i hennes sällskap. Förutom det är det många som uppskattar Marias avslappnade och fina stil. Marias look är både uppklädd och avspänd.

Under måndagens sändning dök Maria upp i en vit stickad kofta och grå byxor. Koftan kommer från Kappahl (länk till Apprl)och byxorna från MQ. Pumpsen Maria bar till kommer från Aldo.

Den fina koftan, ett riktigt nyckelplagg hösten 2020, finns i tre färger. Du hittar dem nedan.

Vit kofta från Kappahl. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Blå kofta från Kappahl. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Rosa kofta från Kappahl. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Foto: TT, TV4