Mette-Marit bär vinterns hetaste accessoar – köp den här

Mette-Marit bär vinterns hetaste accessoar – köp den här
Mette-Marit värmer sig kungligt i vinter. Hur? Med hjälp av en kashmirmössa! Här listar vi de mysigare mössorna just nu.
Annons

Häromdagen begav sig norska kronprinsessan Mette-Marit ut på uppdrag med svärfar, kung Haakon. Den kungliga duon gick på fotboll tillsammans. Mette-Marit, som ogillar att frysa, var rejält påpälsad. Hon bar kappa, tunn dunjacka under och varma skor. På huvudet bar hon en kashmirmössa i en ljust rosa kulör.

Annons

Just kashmirmössan är vinterns hetaste plagg – den är både värmande och snygg!

Mette-Marit
Kronprinsessan Mette-Marit i rosa kashmirmössa.

Kashmir – ett kunglig favoritmaterial

Kashmir har, de senaste åren, seglat upp och blivit ett favoritmaterial de senaste åren. Kashmir är mjukt och värmande. Victoria, Sofia och Madeleine använder materialet flitigt. De har otaliga tröjor, mössor, babyfiltar och liknande i sina kungliga garderober. Soft Goat (reklamlänk via Apprl) är märket nummer ett för väninnorna kring Silvia, Madeleine och Sofia. Märket, som ju startades av Stephanie af Klercker, i dag Bergström, har specialiserat sig på just lyxiga kashmirplagg.

Annons

Men, åter till Mette-Marits snygga och mysiga mössa! Vi har listat de finaste kashmirmössorna (reklamlänk via Apprl) i butik just nu – mössor i exakt samma stil som den som den norska kronprinsessan bär. Vårt tips? Denna mössa – nästan exakt likadan! (reklamlänk via Apprl)

Annons

Mössa i kashmir från Filippa K. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Kashmirmössa från & Other Stories. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Mette-Marit bär vinterns hetaste accessoar – köp den här”

  1. Surkärring skriver: 12 december, 2019

    Kul att den klassiska mössan uppmärksammas. Men vem är snygg i håret efter att ha burit den? Jag gör det gärna för värmens skull.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar