Mette-Marit bär vinterns hetaste accessoar – köp den här

Mette-Marit värmer sig kungligt i vinter. Hur? Med hjälp av en kashmirmössa! Här listar vi de mysigare mössorna just nu.

Häromdagen begav sig norska kronprinsessan Mette-Marit ut på uppdrag med svärfar, kung Haakon. Den kungliga duon gick på fotboll tillsammans. Mette-Marit, som ogillar att frysa, var rejält påpälsad. Hon bar kappa, tunn dunjacka under och varma skor. På huvudet bar hon en kashmirmössa i en ljust rosa kulör.

Just kashmirmössan är vinterns hetaste plagg – den är både värmande och snygg!

Mette-Marit

Kronprinsessan Mette-Marit i rosa kashmirmössa.

Kashmir – ett kunglig favoritmaterial

Kashmir har, de senaste åren, seglat upp och blivit ett favoritmaterial de senaste åren. Kashmir är mjukt och värmande. Victoria, Sofia och Madeleine använder materialet flitigt. De har otaliga tröjor, mössor, babyfiltar och liknande i sina kungliga garderober. Soft Goat (reklamlänk från Apprl)är märket nummer ett för väninnorna kring Silvia, Madeleine och Sofia. Märket, som ju startades av Stephanie af Klercker, i dag Bergström, har specialiserat sig på just lyxiga kashmirplagg.

Men, åter till Mette-Marits snygga och mysiga mössa! Vi har listat de finaste kashmirmössorna (reklamlänk från Apprl) i butik just nu – mössor i exakt samma stil som den som den norska kronprinsessan bär. Vårt tips? Denna mössa – nästan exakt likadan! (reklamlänk från Apprl)

Mössa i kashmir från H&M. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Mössa i kashmir från Filippa K. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Mössa i kashmir från Syster P. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)

Kashmirmössa från & Other Stories. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT