Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

12 minimalistiska modenyheter som går att bära med allt

01 feb, 2022, 15:04 
AvCecilia Persson
minimalistiskt skandinaviskt mode för dam
Webbshopparna är fyllda med härligt vårmode – och basplagg som du kan matcha med i princip allt. Vi har samlat 12 modenyheter i minimalistisk stil!
Annons

När våren väl kommer vill vi bära färg, mönster och annat härligt – och en uppsättning minimalistiska basplagg gör att du alltid har något att bära dem med. För hur mycket vi än är som skator som dras till allt som glimrar eller som pryds av mönster och färg, så vill vi gärna ha en motvikt till det i outfiten som gör att plaggen och accessoarerna inte konkurrerar med varandra om uppmärksamheten, utan snarare kompletterar varandra.

street stye med kostym för dam

Minimalistiska modenyheter 2022

Här hittar du 12 plagg och accessoarer som är lättmatchade och som passar med det allra mesta för en balanserad look, eller tillsammans med varandra för en outfit i en mer avskalad stil.

Annons

Kavaj, H&M

Den svarta kavajen börjar få rejäl konkurrens av varianter i beiga och bruna nyanser. Den här ljusbeiga kavajen är dubbelknäppt och är ett riktigt budgetkap. Läs mer och köp kavajen här (reklamlänk).

beige dubbelknäppt kavaj för dam från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

Skjorta, Ellos Collection

Den vita skjortan är ett måste i basgarderoben och är det perfekta minimalistiska plagget att matcha med så gott som allt. Den här är i en något längre modell och finns i flera olika färger. Läs mer och köp skjortan här (reklamlänk).

vit skjorta för dam från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

Jeans, Arket

Hos Arket finns det många snygga jeansmodeller, och så gott som alla har en minimalistisk och tidlös design som aldrig går ur tiden. De här jeansen har en snygg blå nyans och raka ben. Läs mer och köp jeansen här (reklamlänk).

Annons
jeans för dam från arket
Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Slipklänning, 2NDDAY

"Den lilla svarta" är ett plagg som kommer rädda dig inför många festligare tillfällen när du inte vet vad du ska bära – klä upp den med smycken och accessoarer så har du med ens en snygg partylook. Samtidigt passar den lika bra till vardags över en vit skjorta eller t-shirt. Läs mer och köp klänningen här (reklamlänk).

svart slipklänning för dam från 2ndday
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Slingbackpumps, & Other Stories

De här tidlösa skorna har en tidlös design med en tunn rem runt hälen och spetsiga tår. Bär dem med allt från festklänningen till kostymbyxorna – oavsett vad du väljer kommer du ha snyggast skor på stället! Läs mer och köp pumpsen här (reklamlänk).

Annons
svarta pumps från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Skjortjacka, H&M

Skjortjackan är en populär jacka som vi numera ser på såväl kvinnor som män i alla åldrar. Den här vita skjortjackan har fyra stora fickor fram och går ihop med alla möjliga plagg. Läs mer och köp skjortjackan här (reklamlänk).

vit skjortjacka för dam från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortjackan.

Body, Lingadore

En enkel body passar lika bra till kjolen som jeansen och gör att du slipper glipan mellan underdelen och överdelen som med en vanlig tröja. Den här varianten med hög krage finns även i beige och grönt, läs mer och köp bodyn här (reklamlänk).

Annons
svart långärmad body för dam från Lingadore
Klicka på bilden för att komma direkt till bodyn.

Byxa, Five Units

En klassisk kostymbyxa går aldrig fel och i vår passar det extra bra med en ljus variant, som de här i beige. De är något croppade och har lätt utställda benslut som gör dem lika fina med sandaler som sneakers. Läs mer och köp byxan här (reklamlänk).

beiga korta byxor för dam från Five Units
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Armband, Isabel Bernard

Vi älskar signatursmycken som vi kan bära varje dag, året runt. Det här armbandet med evighetsymbolen funkar till allt och du kan ha det i, ja, just en evighet. Läs mer och köp armbandet här (reklamlänk).

Annons
guldarmband med evighetssymbol från Isabel Bernard
Klicka på bilden för att komma direkt till armbandet.

Tröja med krage, Lindex

Ett roligare alternativ till den vanliga t-shirten är en tröja med krage – en liten effekt som gör stor skillnad för helheltsintrycket! Den här gråbeige tröjan är v-ringad och finns även i svart. Läs mer och köp tröjan här (reklamlänk).

beige tröja med krage från lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Midikjol, Baum und Pferdgarten

Midikjolen är alltid ett säkert kort, särskilt i en neutral nyans som svart. Den här kjolen har en vacker, lätt a-linjeformad, passform och dold resår i midjan. Läs mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Annons
svart midikjol från Baum und Pferdgarten
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Väska, Acne Studios

Brun skinnväska med en lång avtagbar axelrem samt ett kort handtag. Läs mer och köp väskan här (reklamlänk).

brun skinnväska från Acne Studios
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Se mer:

8 tips för att bli mer bekväm med att göra saker helt ensamBrand logo
8 tips för att bli mer bekväm med att göra saker helt ensam
Annons