Modedetaljen som prinsessorna har gemensamt

Modedetaljen som prinsessorna har gemensamt

Det må vara kallt, men våra kungligheter har sedan länge investerat i vårens snyggaste vita sneakers. De kommer från Superga.

Ute är det minusgrader, slask, is och snö, men redan kan det vara ganska mysigt att tänka på kläderna vi vill bära till våren – och sommaren.

Därför bär Meghan aldrig låga skor!
Slå på ljud

Att inhandla ett par krispiga sneakers hör vårförberedelserna till, och för kungligheterna är det särskilt ett par vita gympaskor som ligger dem extra nära om hjärtat. Skorna kommer från Superga och är ett par kungliga favoritsneakers. De är oerhört klassiska och har burits av både Victoria, Mette-Marit, Ingrid Alexandra, Kate, Sofia, Silvia och Diana – bland andra.

Det italienska skovarumärket Superga har faktiskt funnits på marknaden i över 100 år och har länge varit en stor favorit på kändisfötter världen över. Flera välkända ansikten är talespersoner för varumärket, såsom modellerna Suki Waterhouse och Pyper America.

Superga har dessutom designsamarbetet med ett flertal välkända fashionikoner, som Alexa Chung, The Row, Chiara Ferragni, Rita Ora och på senare tid norska Celine Aagaard, danska Pernille Teisbaek och den svenska prinsessvännen och modeprofilen Sofi Fahrman. I en intervju har Sofi berättat hur hon helst stylar sina Superga-sneakers:

– Tillsammans med vita krispiga plagg, denim och ett stort leende. Och med ett isat glas rosé i handen så klart!

Nedan hittar du kungligheternas favoritsneaker – från Superga.

Skor från Superga. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Sneakers med platå från Superga. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Svarta sneakers från Superga. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Mer mode från Svensk Damtidning:

Finaste blusarna med stor krage våren 2021

Meghans lyxiga klänning – en blinkning till prinsessan Sofia

Satsa på kungligheternas favoritkofta i vår – här hittar du den

Foto: TT, Childhood