Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Modedetaljen som prinsessorna har gemensamt

04 mar, 2021, 08:00 
Johanna Lejon
Det må vara kallt, men våra kungligheter har sedan länge investerat i vårens snyggaste vita sneakers. De kommer från Superga.
Annons

Ute är det minusgrader, slask, is och snö, men redan kan det vara ganska mysigt att tänka på kläderna vi vill bära till våren – och sommaren.

Därför bär Meghan aldrig låga skor!Brand logo
Därför bär Meghan aldrig låga skor!

Att inhandla ett par krispiga sneakers hör vårförberedelserna till, och för kungligheterna är det särskilt ett par vita gympaskor som ligger dem extra nära om hjärtat. Skorna kommer från Superga och är ett par kungliga favoritsneakers. De är oerhört klassiska och har burits av både Victoria, Mette-Marit, Ingrid Alexandra, Kate, Sofia, Silvia och Diana – bland andra.

Det italienska skovarumärket Superga har faktiskt funnits på marknaden i över 100 år och har länge varit en stor favorit på kändisfötter världen över. Flera välkända ansikten är talespersoner för varumärket, såsom modellerna Suki Waterhouse och Pyper America.

Annons

Superga har dessutom designsamarbetet med ett flertal välkända fashionikoner, som Alexa Chung, The Row, Chiara Ferragni, Rita Ora och på senare tid norska Celine Aagaard, danska Pernille Teisbaek och den svenska prinsessvännen och modeprofilen Sofi Fahrman. I en intervju har Sofi berättat hur hon helst stylar sina Superga-sneakers:

– Tillsammans med vita krispiga plagg, denim och ett stort leende. Och med ett isat glas rosé i handen så klart!

Nedan hittar du kungligheternas favoritsneaker – från Superga.

Annons

Sneakers med platå från Superga. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Svarta sneakers från Superga. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Mer mode från Svensk Damtidning:

Foto: TT, Childhood

Annons