Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Modedetaljen visar kopplingen mellan Victoria och Kate

20 dec, 2020, 11:00 
Johanna Lejon
Kate Middleton hittade ett alldeles speciellt sätt att säga grattis till kronprinsessan Victoria på födelsedagen förra året. Hur? Genom att använda ett speciellt smycke!
Annons

I slutet av januari 2018 var det rejält kungatätt i Sverige och Stockholm. Brittiska hertigparet prins William och hans hertiginna Catherine, Kate, kom nämligen på besök. Besöket som varade i två dagar blev, som så ofta då det gäller kungligheter, späckat.

Titta – är du längre än kungafamiljen?Brand logo
Titta – är du längre än kungafamiljen?

Under sina två dagar i Sverige begav sig Will och Kate, bland annat, hem till Victoria och Daniel på Haga Slott för att dricka te. Och mötet på Haga Slott, där hertigparet även fick träffa prinsessan Estelle och prins Oscar, gjorde intryck på Kate Middleton. Kate och Victoria fattade tycke för varandra och blev vänner.

Just den här vänskapen, mellan henne och vår svenska kronprinsessa, har Kate valt att manifestera på ett alldeles särskilt sätt. Detta sätt uppmärksammades under Victorias födelsedag den 14 juni 2019, alltså förra året, av en kunglig modebloggare. Se nedan:

Annons

Wow, säger vi bara! Det verkar alltså som att Kate burit ett par örhängen med pärlor, från svenska märket In2Design, inte mindre än två år i rad – och alltid samma dag. Den 14 juli. På just kronprinsessans födelsedag.

Nu spekuleras det förstås vilt kring om örhängena är en gåva från Victoria till Kate. Kanske, vi vet bara att Kate bar dem första gången i januari 2018, under besöket i Stockholm och Sverige.

Kate den 14 juli 2018. Kolla in örhängena!
Kate den 14 juli 2019 – i samma örhängen. En slump eller en blinkning?
Annons

Just den här typen av örhängen, med pärlor, är minst sagt heta just nu. Du hittar våra favoriter nedan:

Örhängen från & Other Stories. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Örhängen från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Örhängen från Anni Lu. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Örhängen från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Örhängen från Anni Lu. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Mer mode hos Svensk Damtidning:

Foto: TT

Annons