Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

MQ Marqet släpper lyxig julkollektion – här är våra favoriter

02 dec, 2021, 12:50 
AvCecilia Persson
MQ Marqet julkollektion julen 2021
I veckan släpptes MQ Marqets julkollektion med en kampanj som frontas av några välkända svenska profiler. Här kan du se bilderna från den härliga kampanjen som ger riktig julkänsla, samt våra favoriter från kollektionen!
Annons

Julen 2021 närmar sig med stormsteg och nu börjar även alla julkampanjer dra igång på allvar. En av de härligare som finns ute just nu är MQ Marqets kampanj för sin nya jukollektion, där vi får se journalisten och profilen Ebba von Sydow, influencern Alexia Kafkaletos, konditorn Roy Fares och friidrottaren Michel Tornéus.

MQ julkollektion 2021

Den juliga kollektionen är fylld med härliga plagg från märken som Dobber och Stockh lm som passar perfekt till julfirandet och som är lika snygga att bära både innan och efter högtiderna. Vi har samlat våra favoriter ur kollektionen!

Mönstrat set, Stockh lm

Ett riktigt stilsäkert set som både är bekvämt att bära hela dagen och kvällen och samtidigt riktigt snyggt. Det består av en skön luftig skjorta och ett par byxor med rak passform, läs mer och köp setet här (reklamlänk).

Ebba von Sydow i MQ Marqets julkampanj – mönstrat pyjamas-set md skjorta och byxor
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

Vinröd klänning, Stockh lm

En riktigt härlig vinröd klänning i ett satinliknande material. Den är vadlång, har långa ballongärmar samt knytning i midjan. Läs mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
MQ Marqets julkollektion - vinröd lång satinklänning
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Vit tröja med krage, Dobber

Vinterns finaste basplagg! Den här stickade tröjan är i en fluffig kvalitet och har en liten krage med ett dekorativt pärlband. Läs mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Alexia Kafkaletos i MQ Marqets julkampanj – vit fluffig tröja med krage med pärlor
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Klänning med dragsko, Stockh lm

En klänning i ett satinliknande material med ärmar som pryds med dragsko vilket ger en draperad effekt. Läs mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
MQ Marqets julkollektion - orange lång satinklänning med dragsko på ärmarna
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Rött set, Stockh lm

Rött är utan tvekan julens färg, så varför inte satsa på flera plagg i samma röda nyans? De här jacquardvävda plaggen passar lika bra tillsammans som var för sig med andra plagg. Klänningen har halvlånga vida ärmar och avskärning nedtill med en lätt volangeffekt, läs mer och köp den här (reklamlänk). Byxorna är riktigt festliga och har en figurnära passform upptill samt raka ben, läs mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Alexia Kafkaletos i MQ Marqets julkampanj – röd klänning och röda byxor
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.
Biofilmerna du inte vill missa 2022Brand logo
Biofilmerna du inte vill missa 2022
Annons