Bästa nattkrämerna – i alla prisklasser

Bästa nattkrämerna – i alla prisklasser

Satsa på en riktigt bra nattkräm. En nattkräm gör underverk för ditt ansikte, den reparerar och lugnar – medan nu sover. Här är Svensk Damtidnings favoriter.

Det är på natten som huden återhämtar sig och på vintern utsätter vi vår hud för många påfrestningar. Det spelar ingen roll om vi är inomhus eller utomhus. Årstidens växlingar, temperaturförändringar och väder och vind tär på vårt ansikte.

Madeleines alla frisyrer & hårfärger genom åren!
Slå på ljud

Därför ska du använda nattkräm

Så när du tvättat av föroreningar och smink är det dags så att applicera en nattkräm. Den hjälper nämligen hudens naturliga återhämtning under natten, då är som mest mottaglig för näringsrika ämnen. En nattkräm ska aldrig innehålla solskydd, som dagkrämer bör, utan fokusera på fukt och näring. De får gärna vara lätta och vårda huden på ett skonsamt sätt.

Bra nattkrämer som vårdar huden

Det finns många produkter att välja mellan men vi har valt ut några favoriter du inte kommer ångra att du provar. Här är nattkrämerna som verkligen gör jobbet!

Shiseido, Future Solution Total Regenerating Cream Night. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Förebygger alla typer av för tidigt åldrande. Tillför näring och energi till cellerna. Huden får en slät, perfekt yta med en strålande hudton.

Clarins, Super Restorative Night All Skin Types. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Passar kvinnor runt 50, alla hudtyper, där huden har ett hormonellt underskott och som märker av att huden är tunnare, torrare och känsligare samt att den tappat sin elasticitet. Cremen ger en djupgående anti-age behandling som återuppbygger och återfyller huden för ett ungdomligare utseende.

Verso, Night Cream. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Den här mjuka, närande cremen har en lugnande och återuppbyggande effekt på huden. Den hjälper att öka hudens egen produktion av kollagen och motverkar ålderstecken.

Akademikliniken, Cure Recovery Creme. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

En kraftfull och närande creme som återfuktar och ger huden extra hjälp att återhämta sig från stress, torrhet och tillfälliga irritationer. Den jämnar ut fina torrhetslinjer och återställer hudens elasticitet.

Filorga, Sleep and Peel Resurfacing Night Cream. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

En återuppbyggande nattcreme som ger lyster och skyddar mot för tidigt åldrande.Bibehåller och optimerar hudens hälsa genom att boosta cellförnyelsen samt successivt minska ojämnheter och pigmentfläckar.

Emma S, Ultimate Night Cream. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

En reparerande och djupt återfuktande anti-age nattkräm specifikt framtagen för en mognare hy (50 +).

Estelle & Thild, Super BioActive Night Recovery Anti-Age Cream. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

En intensivt vårdande, vegansk nattcreme som arbetar aktivt medan du sover. Förebygger UV-skador och motverkar ålderstecken. Nattcremen förnyar, återhämtar och förbättrar huden.

Weleda, Wild Rose Smoothing Night Cream. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

En naturlig nattkräm med effektiv nyponfröolja, nattljusolja och myrraextrakt, som tillför extra näring till huden samt hjälper till att förnya och återuppbygga den under natten. Huden får ny lyster, bevarar sin elasticitet och fina linjer minskar.

Lumene, Lähde NORDIC HYDRA Overnight Cream. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

En intensivt återfuktande nattcreme som ger din hud återfuktning under natten. Sammansättningen med rent nordiskt källvatten och björksav får huden att se välmående och strålande ut på morgonen.

L300, Hyaluronic Renewal Anti-Age Night Cream. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

En nattkräm med en krämig konsistens som återfuktar din hud under natten. Fri från parabener och mineraloljor. Oparfymerad. Passar för normal till torr hud.

Nivea, Sensitive Night Cream. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

En nattcreme som effektivt reducerar de 3 vanligaste tecknen på känslig hud: 1. Rodnad 2. Stramhet 3. Torrhet. Återuppbygger huden under natten. Utan parfym, parabener, och färgämnen. För känslig hy.

Mer skönhet hos Svensk Damtidning:

Dunderkur för huden – återfuktande ansiktsmasker

Peeling för hela kroppen – 11 mjukgörande produkter!

Foto: TT