Nya bilderna på kronprinsessan Victoria – visar sorgliga sanningen: "Önskar verkligen"

Kronprinsessan Victoria är frisk och tillbaka på uppdrag igen! Men nya bilderna visar sorgliga sannningen.

Kronprinsessan Victoria är, enligt hovet, friskförklarad från coronaviruset och tillbaka på jobb igen. Hon sitter dock fortsatt i karantän med familjen på Haga slott.

När kronprinsessan under onsdagen medverkade, digitalt, vid invigningen av världsmästerskapen i konståkning i Ericsson Globe Arena i Stockholm uttryckte hon sin sorg över att inte kunna vara på plats.

– Jag önskar verkligen att jag kunde ha varit i Ericsson Globe Arena ikväll för den stora öppningsceremonin. Men jag är glad över att ha den här möjligheten att skicka er alla mina lyckönskningar, sa kronprinsessan Victoria i en video som publicerades på hovets hemsida och instagram.

Så är vi inte vana att se kronprinsessan Victoria

Senast Sverige var värd för världsmästerskapen i konståkning var 2008 – den gången i Göteborg. Kronprinsessan Victoria invigde då mästerskapen på Skandinaviums is. Invigningen i år skulle bli första gången på länge som kronprinsessan skulle närvara fysiskt på uppdrag. Men så blev det alltså inte.

Här bar kronprinsessan kostymen 2019.

Erik Simander/TT

Trots att Victoria nyligen varit krasslig strålar hon på de nya bilderna. Oftast ser vi kronprinsessan i en knut, som blivit lite av hennes signum. Men här har hon valt att i stället ha det tjocka håret i en hästsvans.

Till det bär hon en mintgrön kostym från Rodebjer, läs mer och köp här. (länk till Åhléns) Kostymen verkar vara en favorit hos kronprinsessan, då vi sett henne i den flera gånger.

Här är plaggen kronprinsessan bar på invigningen:

Kostym från Rodebjer, läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Blus från & Other Stories, läs mer och köp här. (länk till & Other Stories)

Örhängen från Craving for Jewellery, läs mer och köp liknande här. (länk till Åhléns)

Foto: Kungl. Hovstaterna

Mer kungligt mode hittar du här!