Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya superlyxiga tillskotten i prinsessornas sommargarderober

30 jul, 2020, 09:00 
AvJohanna Lejon
Både prinsessan Marie och kronprinsessan Mette-Marit har utökat sommargarderoben på sistone. Vi vet mer om deras lyxiga val.
Annons

Smakar det så kostar det brukar man ju säga. Och kostar, ja det gör det. I alla fall då Europas kungligheter ska klicka hem sina sommarplagg.

På sistone har mängder av underbara sommarfoton kablats ut över världen, från bland annat det danska och det norska kungahusen.

Fotona föreställer glada, semesterfirande kungligheter, brunbrända och utvilade. Och sommarklädda! Och några av plaggen de bär på fotona är faktiskt nya. Vi börjar med Danmark.

Marie
Prinsessan Marie i sandaler från Hermés.

På fotot nedan, taget i Frankrike, syns prinsessan Marie i ett par nya sandaler i en turkosblå kulör. Skorna kommer, enligt UFO No More, från Hermès och är ett par klassiker i kungliga kretsar. Marie själv har dessutom ett par likadana men i en annan färg. De är oerhört populära kring stränder och pooler på den franska kusten. Och de passar lika bra på dagen som till kvällen.

Annons

De är dock långt ifrån gratis. Beroende på material så landar priset mellan 5 000 och 10 000 kronor.

Vi går raskt vidare mot ett annat av våra grannland. Norge.

Här ser vi Mette-Marit i en härligt marin tunnstickad tröja. Den kommer från amerikanska modeskaparen Ulla Johnson.  (reklamlänk)Och prislappen? Ja, den ligger kring 5 000 kronor.

Annons

Stickad tröja från Ulla Johnson. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Vill du ha en tröja i denna stil med till ett lite bättre pris? Ja, då måste du bara spana in denna! (reklamlänk)

Vi håller oss kvar i Norge… Men nu zoomar vi in Ingrid Alexandra. Hon bär en kjol av dansk design, och med en prislapp som ligger kring 2 000 kr, från Ganni.  (reklamlänk)

Sugen på en kjol i denna stil? Här hittar du några liknande! (reklamlänk)

Foto: Norska kungahuset, danska kungahuset

Annons