Påsar under ögonen? Så får du bort dem

Ögoncreme mot påsar
Huden runt dina ögon är tunn och känslig jämfört med resten av ansiktet, därför är det extra viktigt att ta hand om den. Nu tipsar vi om sju ögonkrämer som kan hjälpa dig att reducera mörka ringar, fina linjer och ringar under ögonen – en gång för alla. Hittar du din nya favorit?
Annons

Har du känt att du ofta blir svullen eller drabbas av mörka ringar under ögonen? Det är inte så konstigt. Huden kring dina ögon är nämligen tun och känslig vilket gör att den kan behöva lite extra kärlek och omvårdnad – speciellt nu under vintertider.

Annons

Om du upplever att du ofta ser trött och lite sliten ut i ansiktet kan en anledning vara att området runt dina ögon är mörkare än vanligt. Påsar under ögonen kan bero på flera olika saker men det mörka området visar sig ofta då huden under ögonen som sagt är tunn vilket gör att blodkärlen där blir extra tydliga.

Produkter som lindrar mörka ringar under ögonen

Utöver en regelbunden sömn, och att du tar hand om din kropp och själ så finns det inte mycket mer du kan göra för att slippa det helt. Men, trots att det inte finns någon mirakelprodukt som tar bort mörka ringar under ögonen, så finns det alternativ som kan hjälpa till på traven.

Många krämer på marknaden lindrar nämligen mörka ringar och puffighet under ögonen genom olika ingredienser och svalkande egenskaper.

Annons

Nedan har vi samlat några alternativ som verkligen kan vara en räddare i nöden. Scrolla ner för att hitta dina nya favoriter till badrumsskåpet!

Ögonkräm för mörka ringer under ögonen

Ögonkräm som ska minska uppkomsten av fina linjer och mörka ringer under ögonen, från Emma S. Här kan du köpa den. (reklamlänk via Apprl)

Återfuktande ögonkräm från lancome

Återfuktande ögonkräm som ska reducera mörka ringar, från Lancôme. Här kan du köpa den. (reklamlänk via Adtraction)

Ögonkräm som ska minska mörka ringar under ögonen

Annons

Gel som ska motverka ringar under ögonen och svullnad, från By Terry. Här kan du köpa den. (reklamlänk via Adtraction)

Gel som ska minska svullnad runt ögonen

Återfuktande gel som ska minska svullnad under ögonen, från Emma S. Här kan du köpa den. (reklamlänk via Apprl)

Ögonkräm som ska minska uppkomsten av mörka ringar

Ögonkräm som ska minska mörka ringer och uppkomsten av fina linjer, från Filorga. Här kan du köpa den. (reklamlänk via Adtraction)

Ögonkräm som ska ta bort ringar under ögonen

Annons

Kräm som ska reducera påsar under ögonen, från Vichy. Här kan du köpa den. (reklamlänk via Adtraction)

Eye pads som ska motverka mörka ringar

Burk med gel pads som ska återfukta huden runt ögonen och hjälpa till att jämna ut fina linjer, från X-lash. Här kan du köpa den. (reklamlänk via Apprl)

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar