Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pep-dagen 2019 – det bar kronprinsessfamiljen

09 sep, 2019, 11:50 
AvJohanna Lejon
Pep-dagen 2019
Löpning, fotboll, hinderbanor och massor av skoj! Det blev en underbar Pep-dag i Hagaparken under söndagen. Men vad bar kungligheterna? Vi vet!
Annons

För sjunde året i rad arrangeras under söndagen Gen Pep-dagen och Prins Daniels lopp i Hagaparken. Generation Pep är en ideell organisation som lanserades av kronprinsessparet i Almedalen 4 juli 2016. Syftet är att genom att ena företag, organisationer och allmänheten sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa.

– Ambitionen med Generation Pep är att skapa engagemang och förändring för barns hälsa. Det är en stor och omfattande utmaning som ingen kan lösa på egen hand. Vi är glada att från start ha med oss många starka partners, och vår förhoppning är att bli fler, har prins Daniel sagt om saken.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Målsättningen är ”att engagera hela samhället för att tillsammans underlätta för barn och ungdomar att leva ett hälsosamt liv”.

Svenskarna sitter stilla nio timmar om dagen

Daniel Victoria Oscar
Prins Daniel och Victoria iförda sneakers från Adidas. Prins Oscar bär skor från Vans.

“Vi sitter idag stilla i snitt nio timmar om dagen. Epidemin av stillasittande som breder ut sig behöver stoppas.⁣ Vi är alla medvetna om den utveckling vi nu ser och vi är övertygade om att den går att förändra genom att vi agerar som positiva förebilder. Nu behöver hela samhället gemensamt agera för att skapa förutsättningarna för att alla barn och unga i Sverige ska kunna leva ett hälsosamt liv.”⁣⁣Så började det debattinlägg som Generation Peps verksamhetschef Carolina Klüft skrev, tillsammans med Gen Peps alla foundingpartners, på SvD Debatt i början av 2019.Victoria valde blå klänning från Rodebjer – igenLäs mer

Annons

Ett led i arbetat att minska detta stillasittande är Gen Pep-dagen i hagaparken. Och som vanligt deltog hela kronprinsessfamiljen i den många aktiviteterna: hockey, fotboll, boxning, löpning, hinderbana…

Det hade kronprinsessfamiljen på sig i Hagaparken

Victoria Oscar
Kronprinsessan Victoria och prins Oscar på Gen Pep-dagen i Hagaparken.

Men vad hade den sportiga familjen på sig? Vad bar kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar? Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon vet!

Hela kronprinsessfamiljen satsade på att bära plagg med Gen Peps logotyp. (reklamlänk)

Kronprinsessan Victoria bar jeans och nya sneakers, från Adidas. I vanlig ordning hadehon även på sig sitt hjärt-armband från Sophie by Sophie (reklamlänk).

Annons
Skor från Adidas

Sneakers från Adidas i modellen Magmur. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Armband från Sophie by Sophie

Armband från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Prinsessan Estelle satsade, också hon, på sneakers från Adidas (reklamlänk). Hårsnodden kommer från Ia Bon. Hennes söta tights kommer från Gen Peps samarbete med H&M.  (reklamlänk)

Annons

Enligt bloggen The Royals and I bar lilla prins Oscar en keps från Minipitcher. Hans jeans är från Levi’s (reklamlänk) och skorna från Vans.  (reklamlänk)

Prins Daniel, i sin tur, bar favoritskorna från Adidas i modellen Stan Smith.  (reklamlänk)

Skor från Stan Smith

Foto: TT

Annons