Prins Daniels smarta vinterskor är tillbaka i butik

Kylan är här! Och prins Daniel är, givetvis, klädd för vädret. Klicka hem hans smarta och snygga vinterskor från Tretorn. Nu är de tillbaka i butik.

I mitten av januari 2019 befann sig kronprinsessan Victoria i den svenska skidorten Sälen, där Folk och Försvar 2019 gick av stapeln, en rikskonferens vars syfte är att sprida aktuell information om säkerhetspolitik och försvar.

Slå på ljud

Varmaste skorna 2019

Victoria bar varma och trendiga kläder under sin vistelse, något som Svensk Damtidning skrivit om tidigare. Och när det gäller hennes skoval så bar prinsessan en modell av märket Inuikii.

Också prins Daniel har kittat upp sig inför vintern och snön. Det gjorde han redan förra vintern. Och som bekant – det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Och dåliga kläder, det är inget som prins Daniel befattar sig med. Hans supersnyga, varma och icke-halkiga skor kommer från Tretorn. (länk till Apprl)Vi såg dem för första gången förra vintern.

Prins Daniels sköna skor! Från Tretorn.

Daniels fina skor finns i både en herr- och en dammmodell. Här kan du klicka hem dem (länk till Apprl).

Boots Arch Hybrid (länk till Apprl)från Tretorn är vattentäta och varmfodrade med mjuk teddy. Ovandelen är i naturgummi och neopren med ett membran som gör bootsen helt vattentäta samtidigt som de andas. Klicka hem Daniels snygga skor här! (länk till Apprl)De finns i både en dam- och en herrmodell. En nyhet i år är också att de finns för barn!

Mer vintermode hos Svensk Damtidning:

Satsa på en beige kappa i höst – säsongens finaste

Höstens och vinterns finaste vantar och handskar – se våra favoriter

Välj beige! 27 snygga plagg att bära i vinter

Foto: TT