Prinsessan Madeleines nya stil – svenskt och budget

Prinsessan Madeleine
Madeleine satsar på kjol från House of Dagmar. Och kappa från H&M. Svensk Damtidning guidar dig till prinsessans nya stil!
Annons

I förra veckan gjorde prinsessan Madeleine comeback på hemmaplan – på självaste Bokmässan i Göteborg. Sessan var givetvis på plats för att tala om sin hyllade debutbok Stella & Hemligheten.

Boken är framtagen i samarbete med drottningens välgörenhetsorganisation World Childhood Foundation och är ett försök att förebygga sexuella övergrepp mot barn.

Annons

– Vi ville nå ut till barnen. De har också rätt till kroppslig integritet. De har rätt att säga ifrån, sa prinsessan Madeleine under sitt framträdande på Bokmässan.

Hon fortsatte:

Annons

– I grunden handlar det om att sätta gränser. Att barnen ska hitta styrkan att säga ifrån.

Madeleine
Prinsessan Madeleine i kappa från H&M.

Madeleines besök på Talldungeskolan

Efter Bokmässan besökte prinsessan Madeleine Talldungeskolan. Eleverna på skolan ville veta allt ifrån var hon bor till hur det känns att vara prinsessa. Madeleine skrattade mycket och svarade tålmodigt.

– Det är jätteroligt att vara prinsessa när man får vara här idag. Det betyder jättemycket för mig, ni är så kloka och ställer så bra frågor.

En pojke ville veta hur det känns att vara en del av kungafamiljen.

Annons

– Jag ser ju dem som mamma och pappa, syster och bror, så det är svårt att svara på den frågan. De är precis som en mamma och pappa är. De är fantastiska och omtänksamma, men ibland kan de vara jättejobbiga. Och mina syskon är som vilka syskon som helst, ibland kan jag vara jättearg på dem, men sedan älskar jag dem och de är mina bästa vänner.

Det bar prinsessan på Bokmässan

Under besöket på Bokmässan och Talldungeskolan bar prinsessan Madeleine svensk design. Hennes kjol kommer från House of Dagmar, modellen heter Sabina. (reklamlänk via Apprl) Just nu är kjolen dessutom på rea! (reklamlänk via Apprl)

Sabina kjol från House of Dagmar

Prinsessan Madeleine bar också en kappa, en kamelfärgad. Den kommer från H&M (reklamlänk via Apprl) , kan Svensk Damtidning avslöja. Du hittar kappan här!

Annons

Kappa från HM

Att prinsessan Madeleine väljer både svensk design och budgetdesign är relativt ovanligt – men SÅ välkommet! Och visst ser hon fantastisk ut?

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Prinsessan Madeleines nya stil – svenskt och budget”

 1. josefin skriver: 30 september, 2019

  Meghan hade en liknande – vit med svarta linjer pa sig i Sydafrika. Den kom fr J Crew


 2. josefin skriver: 30 september, 2019

  Ja kappan ser onekligen ut at vara av mindre bra kvalitet, dà den har skrynklat sig under resan. Kappor av bättre kvalitet gör ju inte det, tex Max Mara. P M behöver ju knappast yllekappa i Florida, sà hon kanske lànade den av KP?


  1. KMSgmail.com skriver: 1 oktober, 2019

   Jag tänkte precis samma on kappan. Skulle aldrig köpa budgetkappa. Mina kappor är italienska och håller många år.
   Annars är Madeleine väldigt snygg.


 3. charlotte skriver: 30 september, 2019

  Madeleine äntligen rätt klädd efter sin ålder på uppdrag. Det ger henne mycket mer respekt.


 4. Eva Jernberg skriver: 30 september, 2019

  Så kul att Madeleine besökte Talldungeskolan i Kortedala. Mitt barnbarn har gått där. Fantastiskt duktiga lärare och pedagoger i ett område som är verkligt mångkulturellt.


 5. ingalisa skriver: 30 september, 2019

  Budgetkläder och en klocka för ca 100.000:-!


 6. Leo skriver: 3 oktober, 2019

  Sofia har väl en likadan klocka!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar