Sofias förlossningsstil – kolla prislappen på lyxiga gympaskon som är powerkvinnornas favorit

Prinsessan Sofia såg nästan oförskämt fräsch ut när hon lämnade BB! Bara ungefär ett halvt dygn efter att prinsparet åkt in till Danderyds sjukhus. Här är vad hon hade på sig.

Under fredagen kom glädjebeskedet – prinsessan Sofia och prins Carl Philip har fått en son! Den nya prinsen ska heta Julian Herbert Folke, och blir hertig av Halland.

Prinsparet åkte in till Danderyds sjukhus tidigt på fredagsmorgonen. Och redan vid 18-tiden – bara ungefär ett halvt dygn efter att de kom in – lämnade Sofia och Carl Philip BB.

”Vi är så glada och tacksamma för att få välkomna vår tredje son till familjen. Den här dagen har både vi och hans två storebröder längtat efter. Nu ser vi fram emot att få lära känna vår nya familjemedlem”, säger prins Carl Philip i ett pressmeddelande.

Prinsparet lämnade förlossningen kärleksfullt hand i hand, med den lille prinsen tryggt under en rutig filt i ett babyskydd som Carl Philip bar på.

Kolla prislappen på prinsessan Sofias lyxiga sneakers

Sofia och Carl Philip bar båda munskydd, och var matchande klädda i blå skjorta, jeans och vita sneakers.

Och prinsessans sneakers, som kostar 3 299 kronor, är faktiskt lite speciella. De är nämligen av märket Stinaa.J. Vilket bloggen UFO no more berättat om.

Kvinnan bakom heter Stina Andersson, och tillhör en av Sveriges rikaste familjer. Hon är gift med Johan Andersson, som är son till grundaren av företaget Mellby Gård, som bland annat äger klädjätten Kappahl. Idag är Johan Andersson vd i familjeföretaget, vilket Kvällsposten tidigare har berättat om.

Stina Anderssons kundkrets består, förutom prinsessan Sofia, även bland annat av kronprinsessan Victoria. Även Annie Lööf och Ebba Busch har setts bära Stinaa.J.

Här nedan hittar du alla prinsessan Sofias plagg.

Prinsessan Sofias BB-stil:

Keps från Berkeley, läs mer och köp liknande här. (länk till Apprl)

Sjal från Beck Söndergaard, läs mer och köp här. (länk till Marqet)

Ljusblå skjorta, läs mer och köp liknande här. (länk till Apprl)

Sneakers från Stinaa.J. Läs mer och köp liknande här. (länk till Åhléns)

Mer mode och skönhet från Svensk Damtidning:

9 handkrämer som räddar dina händer – drottningens favorit!

Detaljen i bilden visar – drottning Silvias beslut efter olyckan

By Malina släpper ny kollektion – kolla in våra favoritplagg

503 Service Unavailable