Prinsessan Sofias nya favoritstyling – se bilderna

Prinsessan Sofia

Prinsessan Sofia gör som Victoria – väljer bort kjolen till förmån för byxor. Se hennes nya snygga look!

Under tisdagen närvarade prinsessan Sofia vid invigningen av Mandometerkliniken vid Sophiahemmet i Stockholm. Prinsessan Sofia är ju, som bekant, sedan ett par år tillbaka hedersorföörande för just Sophiahemmet, och för henne var det självklart att närvara vid denna händelse.

Avdelningen på Sophiahemmet vänder sig till ätstörda patienter. Totalt har man plats för 16 personer och erbjuder öppenvårdsverksamhet för de som drabbats av ätstörningar, exempelvis anorexi eller hetsätning. Klinikerna använder, som namnet skvallrar om, en metod de kallar för ”Mandometermetoden”.

Metoden går ut på att normalisera ätbeteendet, jobba med värmebehandling, aktivitetsbehandling, social återuppbyggnad och stärkt självförtroende.

Sofia

Det bar Sofia på invigningen av Mandometerkliniken

Under invigningen var prinsessan Sofia somrigt klädd i vitt topp och marinblå byxor. Och ser ni – hon går i kronprinsessan Victorias fotspår. Hur? Genom att numera ofta välja dressade byxor och blus, skjorta eller tröja istället för kjol eller klänning. Läs mer om den saken här.

Prinsessan Sofias topp har vi sett förr, den kommer från Maje. (länk till butik) Hon matchade den med vida marinblå byxor, pumps och väska från Theory (länk till butik). På naglarna hade hon ett orangefärgat lack. Vill du kopiera prinsessans fina stil? Se nedan!

Topp från By Malina

Vit topp från By Malina. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Filippa K byxor

Byxor i blått från Filippa K. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Pumps

Marinblå pumps med bekväm klack från Vagabond. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Nagellack

Orangefärgat lack från Loreal. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Foto: TT