Prinsessan Sofias senaste köp – kolla in prislappen

Sofia i Dalarna

Trenchcoat, kostymbyxor, vit skjorta och sneakers. Prinsessan Sofia bär höstens mest klockrena outfit. Vi tipsar om några plagg som fixar hennes fina look.

I förra veckan, närmare bestämt torsdagen den 27 augusti besökte prins Gabriel, hertig av Dalarna, Säterdalens naturreservat för att inviga sin dopgåva. Prins Carl Philip och prinsessan Sofia närvarade också under besöket.

Prinsessan Sofia

I samband med sitt dop mottog prins Gabriel, hertig av Dalarna, en dopgåva från dalfolket. Gåvan bestod av Prins Gabriels rastplats i Säterdalens naturreservat samt Prins Gabriels skidspår för barn i Koppångens naturreservat i Orsa.

I sällskap av pappa, prins Carl Philip, mamma prinsessan Sofia, Dalarnas landshövding Ylva Thörn, Säters kommunalråd Mats Nilsson och kommundirektör Marita Skog invigde Hertigen av Dalarna i går rastplatsen.

På grund av på grund av rådande pandemi genomfördes invigningen i ett mindre sällskap.

Leden som leder fram till rastplatsen är tillgänglighetsanpassad. Längs leden finns en fågelby med färgglada fågelholkar. Prins Gabriel målade under besöket en holk tillsammans med sina föräldrar.

Prinsessan Sofia

Prins Gabriels rastplats, och i vinter även Prins Gabriels skidspår, är nu öppna för alla att besöka.

Det bar Sofia under besöket i Dalarna

Under besöket i Dalarna bar Sofia vit skjorta, från Banana republic, svarta kostymbyxor och ett par nya svarta sneakers, från Stinaa J (reklamlänk från Adtraction). Över bar hon en kort trenchcoat i en beige kulör.

Sofias skor går under namnet Anna. De finns i både vitt (reklamlänk från Adtraction) och svart och designas av prinsessan Sofias vän, Stina Andersson.

Stina Andersson startade Stinaa J för cirka tre år sedan. Hon hade tröttnat på att välja mellan snygga och bekväma skor. Under sitt eget namn lyckades hon få in både och. Stina vill ”revolutionera skobranschen” med sina ”snygga, ortopediska skor för oss som ofta bär högklackat i jobbet”.

– Innersulorna är utgångspunkten och de produceras i Tyskland och är baserade på vårt patent. Vi har två patent, ett på högklackat och ett på platta skor. Sedan så byggs innersulorna in i skorna, har Stina Andersson berättat för Expressen.

– Våra skor riktar sig mot businesskvinnan som gärna går i högklackat på jobbet. Kvinnor har ju haft problem med ont i fötterna och en del har rentav skadat sig på grund av sina skor och det är det vi vill motverka.

Och det är inte bara Sofia som trivs i skorna, bland kunderna märks också kronprinsessan Victoria samt Annie Lööf och Ebba Busch Thor.

Här finner du fler Stinaa J-skor – och kan kolla in prislappen på de skor Sofia bär.  (reklamlänk från Adtraction)

Sneakers från Stinaa J

Sneakers från Stinaa J. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)

Inspireras av prinsessans perfekta höstoutfit och kolla in plaggen nedan.

Prins Gabriel då? Ja, han var klädd i Ralph Lauren.

Trenchcoat

Beige trenchcoat från & Other Stories. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Trenchcoat

Beige trenchcoat från H&M. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Vit skjorta

Vit skjorta från Arket. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Byxor från Filippa K

Byxor från Filippa K. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Ecco sneakers

Sneakers från Ecco. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)

Foto: Kajsa Kilström/Länsstyrelsen i Dalarnas län