Prislapparna! Märkena! Allt om Sofias senaste modeval

Prinsessan Sofia
Sofia satsar på nordisk design. Nu väljer hon plagg från Sverige, Norge och Finland. Läs allt om prinsessans senaste modeval.
Annons

Vilken kunglig modevecka det har varit för prinsessan Sofia! De senaste dagarna har vi fått se henne i ett flertal nya plagg. Först ut är en kappa och en klänning som vi noterade i den nya dokumentären om project Playground, Prinsessan Sofia – Project Playground, som sändes i TV4 häromveckan.

I öppenhjärtiga intervjuer berättade prinsessan Sofia om sitt personliga engagemang för drabbade barn, egna reflektioner kring föräldraskap och livet i offentligheten. Tillsammans med prinsessan Sofia och medgrundaren Frida Vesterberg fick dokumentärens programledare Renée Nyberg följa Project Playgrounds viktiga arbete i Sydafrika och i Sverige för att uppleva vad organisationen gör för skillnad för utsatta barn och ungdomar.

Annons
Prinsessan Sofia
Sofia i klänning från By Timo.

Den vackra klänning som Sofia bär på fotot ovan är av norsk design och kommer från By Timo. 

Annons

Klänningen är tyvärr slutsåld, men det finns flera liknande i butik just nu. En av dem finner du nedan.

Klänning från H&M

Klänning med puffärm från H&M. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

I dokumentären bär Sofia en beige kappa, jeans och en vit tröja. Kappan kommer från det finska märket Andiata, vilket modebloggen The Royals and I var först med att uppmärksamma. Kappan kommer i fler färger till våren, men just denna version finns inte kvar i butik. Vill du ändå ha prinsessans look? Kolla in outfiten nedan.

Sofia
Prinsessan Sofia i kappa från Andiata.

Trenchcoat Other Stories

Annons

Trenchcoat från & Other Stories. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Kashmirtröja från Soft Goat

Vit kashmirtröja från Soft Goat. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Jeans från Filippa K

Boots från Filippa K

Annons

I går var det dags för Svenska Hjältar-juryns första sammankomst, inför galan om några månader. Och i år sitter prinsessan Sofia i juryn.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

PRINSESSAN SOFIA NY MEDLEM AV SVENSKA HJÄLTARS JURY 👑 Som en del av er vet så jobbar jag med @svenskahjaltar på Aftonbladet vid sidan av den kungliga bevakningen. Det är ett otroligt spännande jobb där jag får träffa fantastiska människor varje vecka. Det är en ära att få berätta dessa hjältars historier för alla läsare. Det finns så mycket kraft och kärlek hos människor som vågar agera i en akut situation eller som ägnar hela sitt liv åt att hjälpa andra. 👑 Lika roligt är det att få presentera prinsessan Sofia @prinsparet som ny medlem av Svenska Hjältars jury. Hennes engagemang i människor är stort. Sedan 2010 har hon jobbat med sin och Frida Vesterbergs organisation @projplayground i både Sydafrika och Sverige. Prinsessan har tillsammans med prins Carl Philip satt frågor som nätmobbning och dyslexi i strålkastarljuset. Prinsessan har aldrig varit rädd för att dela med sig av egna erfarenheter eller tala om svåra ämnen. 👑 Idag samlades juryn för första gången inför Svenska Hjältars gala i december. Prinsessan Sofia fick träffa de andra härliga jurymedlemmarna och jag kan intyga att samtalen var väldigt spännande. Det var både allvar och skratt i diskussionerna. Jag lovar att årets gala kommer att vara full av inspirerande hjältar som gör världen lite bättre. ❤️ 📷 Lotte Fernvall

Ett inlägg delat av JENNY ALEXANDERSSON (@kungligtmedjenny)

Dagen till ära bar prinsessan Sofia en klänning från svenska Hope (reklamlänk via Apprl) , vilket The Royals and I kunde avslöja först av alla. Klänningen finner du här. 

Nedan finner du klänningen i en helsvart variant.

Annons

Mer kungligt mode hos Svensk Damtidning:

Foto: TV4

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Prislapparna! Märkena! Allt om Sofias senaste modeval”

 1. Lotta skriver: 8 september, 2020

  Ingen konst för Sofia att köpa dyra kläder, enligt en artikel i Svensk dam har hon en privat förmögenhet.


  1. Helene skriver: 8 september, 2020

   Lotta, detta med att Sofia skulle ha en egen förmögenhet kan du väl ändå lämna därhän. Det är enbart att se i taxeringskalendern. Där framgår det som visar att först när Sofia blev “omhändertagen” av kungafamiljen, kunde hon få sina tänder sanerade. Taxeringskalendern visar en ÅRS-inkomst på ca. 38.000 – 42.000 kronor. Dvs, det kan ingen leva på, om man inte lever på andra.


 2. charlotte skriver: 8 september, 2020

  Snygg klänning på Sofia. Aprikos är hennes färg.


 3. PernillaA skriver: 8 september, 2020

  klänningen är snygg


 4. gunfalk skriver: 9 september, 2020

  Om man räknar ihop vad kappa, skor, tröja och jeans kostar blir det drygt 12 000:-. Inget jag har råd med, men Carl Philip är ju en förmögen man. Sofia o Co tror att de måste visa sig i nya kläder varje gång de fotograferas. Tror de att vi bryr oss?


 5. Sara skriver: 9 september, 2020

  Victoria har också alltid nytt. Att någon enstaka gång klä ut sig i mammas kläder räknas inte. Sofia lyckas i alla fall se snygg och stilfull ut i det hon köper. Medan V väljer att ha Prusseluskan som förebild…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar