Rodebjer släpper kapsel-kollektion med Wakakuu

Rodebjer släpper kapsel-kollektion med Wakakuu
Nu lanseras Rodebjer x Wakakuu Sustainable Exclusive Capsule Collection – en hållbar kapselkollektion som lyfter sommargarderoben till nya höjder.
Annons

De senaste åren har svenska märket Rodebjer seglat högt upp på listan av kronprinsessan Victorias favoritdesigners. Och vet ni, nu släpper Rodebjer en ny kollektion! Ett samarbete med butiken Wakakuu.

Annons

I dag släpps Wakakuu x Rodebjer, (reklamlänk via Apprl) en exklusiv kapsel-kollektion bestående av fyra tidlösa plagg i originaltryck. Trycket är inspirerat av bananblommor från trädgårdarna i Marrakech, Marocko, och är handritade i Rodebjers studio.

Kollektionen innehåller den klassiska kaftanen Agave, ett signaturplagg från Rodebjer i 100 procent silke. Tillsammans med kaftanen rymmer kollektionen också plaggen Millie (klänning), Vivianna (blus och Aamor (kjol). Alla dessa plagg är tillverkade i återvunnen polyester, vilket gör denna hållbara kapsel-kollektion till det perfekta tillskottet i varje kvinnas sommargarderob.

Annons

Om Carin Rodebjer

Prisbelönta Carin Rodebjer är kreativ chef och grundare av Rodebjer. Varumärket grundades i New York 1999 i önskan om att skapa tidlöst och mångsidigt mode för den moderna kvinnan. Sedan dess har Rodebjer vuxit steg för steg med ena foten i den intensiva närvaron av storstäder och den andra på hennes barndomsö Gotland. Hjärtat i Rodebjers kreativa process har alltid varit att förbättra kvinnors personlighet och skapa mode som förenklar de dagliga klädbesluten.

Kollektionen finns tillgänglig på Wakakuu.com, Wakakuu konceptbutik, Rodebjer.com och Rodebjer flaggskeppsbutiker under en begränsad tid.

Se – och klicka hem – kollektionen Rodebjer x Wakakuu Sustainable Exclusive Capsule Collection nedan!

Annons

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Rodebjer släpper kapsel-kollektion med Wakakuu”

 1. Minna skriver: 26 mars, 2020

  Hemska kläder


  1. Christina skriver: 26 mars, 2020

   Minna , tänkte genast samma sak . Verkliga skräck plagg .


 2. Surkärring skriver: 26 mars, 2020

  Det är så okunnigt att påstå att återvunnen polyester är klimatvänligt, när det är produktionen av det återvunna som inte är klimatvänligt. Det är produktionen som belastar miljön.


 3. josefin skriver: 26 mars, 2020

  Stormänstrade sjok – tippar att KP redan köpt hela kollektionen.


  1. ananas skriver: 27 mars, 2020

   I så fall får vi hoppas det blir till gardiner el dyl.


 4. Desirée skriver: 27 mars, 2020

  Usch, så hemska plagg! Tidlösa? Knappast. Inte klimatvänligt att använda så mycket onödigt tyg i varje plagg heller. Sedan ska inte plagg vara för tajta, heller inte snyggt.


 5. Hanna skriver: 27 mars, 2020

  Jag gillar det mesta av Rodebjers plagg som byxor, kjolar och blusarna. Kvaliteten är fantastisk, de flesta mönstren också. Gillar känslan och tyngden i deras plagg. Kanske inte de stora tunikorna som känns lite tältlika men de är ju lite av deras signaturplagg.


 6. Anna skriver: 27 mars, 2020

  Usch, jag kan redan se Victoria i dessa anskrämliga plagg ihop med stylettklackar och tantknut…!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar