Rodebjer släpper kapsel-kollektion med Wakakuu

Nu lanseras Rodebjer x Wakakuu Sustainable Exclusive Capsule Collection – en hållbar kapselkollektion som lyfter sommargarderoben till nya höjder.

De senaste åren har svenska märket Rodebjer seglat högt upp på listan av kronprinsessan Victorias favoritdesigners. Och vet ni, nu släpper Rodebjer en ny kollektion! Ett samarbete med butiken Wakakuu.

I dag släpps Wakakuu x Rodebjer, (reklamlänk från Apprl) en exklusiv kapsel-kollektion bestående av fyra tidlösa plagg i originaltryck. Trycket är inspirerat av bananblommor från trädgårdarna i Marrakech, Marocko, och är handritade i Rodebjers studio.

Kollektionen innehåller den klassiska kaftanen Agave, ett signaturplagg från Rodebjer i 100 procent silke. Tillsammans med kaftanen rymmer kollektionen också plaggen Millie (klänning), Vivianna (blus och Aamor (kjol). Alla dessa plagg är tillverkade i återvunnen polyester, vilket gör denna hållbara kapsel-kollektion till det perfekta tillskottet i varje kvinnas sommargarderob.

Om Carin Rodebjer

Prisbelönta Carin Rodebjer är kreativ chef och grundare av Rodebjer. Varumärket grundades i New York 1999 i önskan om att skapa tidlöst och mångsidigt mode för den moderna kvinnan. Sedan dess har Rodebjer vuxit steg för steg med ena foten i den intensiva närvaron av storstäder och den andra på hennes barndomsö Gotland. Hjärtat i Rodebjers kreativa process har alltid varit att förbättra kvinnors personlighet och skapa mode som förenklar de dagliga klädbesluten.

Kollektionen finns tillgänglig på Wakakuu.com, Wakakuu konceptbutik, Rodebjer.com och Rodebjer flaggskeppsbutiker under en begränsad tid.

Se – och klicka hem – kollektionen Rodebjer x Wakakuu Sustainable Exclusive Capsule Collection nedan!

Kaftan från Rodebjer. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Klänning från Rodebjer. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Blus från Rodebjer. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Kjol från Rodebjer. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)