Så får du Carina Bergfeldts snygga stil

Så får du Carina Bergfeldts snygga stil

I fredags hade Carina Bergfeldts nya talkshow, med samma namn, premiär! Många gillade hennes snygga look i programmet. Vi guidar dig till Carinas fina stil.

I premiärprogrammet av talshowen Carina Bergfeldt, som sänds i SVT, fick Carina Bergfeldt i fredags besök av statsministerparet Ulla och Stefan Löfven, som gjorde sin första gemensamma tv-intervju.

Därför bär Kate alltid handväskan i väster hand!
Slå på ljud

Carina Bergfeldt träffade också Sophie Jahn, som växte upp på en hästgård utanför Stockholm. Hennes pappa dömdes för sexuella övergrepp på fem stalltjejer. Hon mötte även friskidåkaren Henrik Harlaut, som har vunnit fler medaljer än någon annan i X Games och nu är nominerad till Årets prestation och Jerringpriset på årets Idrottsgala. Och på scen stod Benjamin Ingrosso och framförde Flickan på min gata.

Carina Bergfeldt är en klassisk talkshow som sänds på SVT varje fredag klockan 21:00 i tio avsnitt.

Carina Bergfeldts stylist

Många, Svensk Damtidning bland annat, uppmärksammade, förutom Carina Bergs klockrena intervjuteknik och träffsäkra ton, också henens snygga look. En look som stylisten Filippa Rådin, gift med Anja Pärson, står bakom. På sitt Instagramkonto har Carina Bergfeldt berättat mer om saken.

”Produktionsbolaget frågade om jag ville ha stylist inför programmet och jag gick in på Instagram och letade runt lite. Jag såg en premiärbild på Anja Pärson där hon hade en av de vackraste gröna klänningar 👗 jag sett. Ännu en gång skrev hon något i stil med ”tack Filippa för att du får mig och känna mig vacker””, skriver Carina på Insta och fortsätter:

”Och där satt jag och kände ”så vill jag känna”. Det finns så många programledare som är typ 175 långa och väger 55 kilo, men jag - med mina 164 centimeter och mina extra gravidkilon som inte försvinner - vill också känna mig fin och trygg i min kropp när jag ställer mig framför sisådär 1.6 miljoner tittare i januari som bland annat har en massa åsikter om hur jag ser ut. Med det menar jag INTE att jag ska bli smal, jag menar att jag vill få hjälp att känna mig som mitt bästa jag, så som jag är.”

Carina Bergfeldts stil och kläder

Carina Bergfeldts stil är klassisk och snygg, stilsäker med en twist. Nedan listar vi några plagg som fixar hennes look.

Blus från Wera. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Vinröd blus från By Malina. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Vida byxor från Filippa K. Läs mer och köp här. (länk till Wakakuu)

Pumps från Rizzo. Läs mer och köp här. (länk till Rizzo)

Topp från Tiger of Sweden. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Byxa i läder från H&M. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Boots från Rizzo. Läs mer och köp här. (länk till Rizzo)

Kappa i ullmix från H&M. Läs mer och köp här. (länk till butik)

T-shirt från Tiger of Sweden. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Skinnkjol från By Malene Birger. Läs mer och köp här. (länk till Wakakuu)

Stövlar från Filippa K. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Mer mode från Svensk Damtidning:

9 tidlösa skomodeller för alla tillfällen

17 fina quiltade kappor och västar att bära i vår

Klassiska vita skjortor för basgarderoben – 9 stilrena shoppingtips

Foto: SVT, TT