Så fungerar en CC-cream – och därför borde du investera i en

Så fungerar en CC-cream – och därför borde du investera i en
Är du på jakt efter en produkt som är snäll mot huden samtidigt som den ger ett fint lyster och naturligt resultat? Då borde du investera i en CC-cream som kan göra jobbet åt dig. Kika in här för att hitta din nya favorit bland några populära alternativ som finns i butik just nu.
Annons

Oavsett om du ska ge dig ut i snöstorm eller sippa på en drink i solen så finns det ett alternativ för dig som vill fräscha upp en glåmig och torr hy snabbt och enkelt. Och om du inte vill maxa huden med tunga foundations och tjocka krämer så kanske du ska ge CC-cream en chans.

Annons

En CC-cream kan nämligen vara ett bra alternativ för dig som föredrar en produkt som inte ger ett lika täckande resultat som en foundation, men som ändå letar efter något mer än en vanlig färgad dagcreme eller en BB-cream.

Vad är en cc-cream?

Formulan på en vanlig CC-cream är ganska lätt och produkten är ofta både lystergivande, närande och återfuktande. Det är även vanligt att en CC-cream innehåller hög solskyddsfaktor vilket såklart är en positiv egenskap året om.

Just namnet CC-cream betyder Color Correct och kan ses som en uppdaterad version av föregångaren BB-cream, fast med en högre täckningsgrad och mer återfuktande egenskaper.

Annons

Om du funderar på att investera i en CC-cream eller om du letar efter ett alternativ som passar just dig så kanske vi kan hjälpa dig på traven.

Scrolla ner för att ta del av några populära alternativ som går att hitta i butik just nu.

6 återfuktande CC-cream som ska bidra med lyster

CC-cream från By Terry som ska jämna ut huden

Närande CC-cream som ska återfukta och jämna ut huden, från By Terry. Här kan du köpa den. (reklamlänk via Adtraction)

Återfuktande cc-cream med medium täckningsgrad

Annons

CC-cream som ska ge ett naturligt och återfuktande resultat, från Clinique. Här kan du köpa den. (reklamlänk via Adtraction)

Lystergivande cc cream som ska ge ett naturligt resultat

Vegansk CC-cream som ska jämna ut huden och bidra med lyster, från Lumene. Här kan du köpa den. (reklamlänk via Adtraction)

cc-cream med spf 40

Oljefri CC-cream med hög täckningsgrad och solskyddsfaktor 40, från IT Cosmetics. Här kan du köpa den. (reklamlänk via Adtraction)

CC-cream från Eucerin som ska innehålla antirynk egenskaper

Annons

CC-cream som ska jämna ut hudtonen och verka mot oönskade fina linjer och rynkor, från Eucerin. Här kan du köpa den. (reklamlänk via Apprl)

La Roche Posay utjämnande och färgkorrigerande cc-cream

Korrigerande CC-cream som ska jämna ut hudtonen, från La Roche-Posay. Här kan du köpa den. (reklamlänk via Apprl)

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar