Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så inspireras Meghan av Kate (och svärmor Diana) – se bilderna

07 mar, 2019, 14:36 
AvJohanna Lejon
Meghan och Kate
Meghan inspireras av Kate och väljer svägerskans favoritdesigner Amanda Wakeley. Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon har kartlagt hertiginnornas senaste outfits.
Annons

Under tisdagen var det dags för party i den brittiska kungafamiljen. Anledningen? Det var 50 år sedan prins Charles fick sin titel, prins av Wales.

Som sig bör var större delen av Charles familj på plats, även svärdöttrarna och hertiginnorna Meghan och Kate. Och väl på plats under firandet valde Meghan att göra något historiskt. Tidigare har det ju ryktats om en stor och infekterad fejd mellan svägerskorna. Så är dock inte fallet, det har brittiska hovet bestämt dementerat i ett uttalande. Och det verkar faktiskt som om också Meghan ville sätta ner foten för dessa rykten. Hur? Genom en liten klädmarkering.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghan mars 2019

Det bar Meghan

Under firandet av prins Charles satsade Meghan på en kappa designad av Amanda Wakeley. Amanda Wakeley ligger bakom flera av Kates favoritoutfits, hon har burit Amandas design flitigt sedan hon gifte sig med prins William och blev kunglig. Meghans modeval är högst medvetet, genom att välja Kates favoritdesigner markerar hon en närhet med svägerskan.

Annons

Att valet föll på Amanda Wakeleys design är även symboliskt på ett annat sätt. Amanda Wakeley var nämligen och prinsessan Dianas favoritdesigner. En liten blinkning till svärmor handlade det också om, med andra ord. Rart, inte sant?

Meghan bar även en brokadmönstrad specialuppsydd gravidklänning, en kuvertväska från Wilbur & Gussie och ett par mockapumps från Paul Andrew. I öronen bar hon nätta hängen från Plaisirs de Birks.

Inspireras av Meghan och klicka hem en liknande outfit som den hon bar nedan:

Kappa från Busnel
Brokadmönstrad klänning

Brokadmönstrad klänning från Red Valentino. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons
Pumps
Örhängen från Stories

Örhängen från & Other Stories. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Kate Mars 2019

Det bar Kate

Kate, i sin tur, satsade på en mintgrön klänning. Designern bakom klänningen är ännu inte avslöjad. Hon bar klackar från Emmy London, väska från Alexander McQueen och örhängen från Ella Kay.

Annons

Sugen på Kates outfit? Låt dig inspireras och klicka hem en liknande:

Klänning från Valerie
Pumps från Rizzo
Clutch från McQueen

Läs mer:

Foto: TT

Annons