Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så slipper Kate skoskav – läs allt om smarta knepet

08 apr, 2019, 14:00 
AvJohanna Lejon
Så slipper Kate skoskav
Kungligheterna har en del smarta knep minsann! Ett av dem? Hur man slipper skoskav. Vi vet hur Kate gör.
Annons

Hertiginnan Kate hyllas, och omskrivs, ofta för sin stil och sina klockrena och klassiska klädval. Bakom varje outfit, varje sko och accessoar, finns förstås en hel del planering – men också ett smart knep som gör att risken för skoskav är minimal!

Kate i superhöga klackar!
Kate i superhöga klackar!

Så, vad är då den magiska lösningen för att slippa köttsår på fossingarna efter en dag i högklackat? Jo, det kan vi berätta. Lösningen stavas strumpbyxor. Och nej, vi talar inte om vilka nylonstrumpbyxor som helst. Kate använder nämligen en särskild sort.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kate i röda heels
Kate i röda heels, i mocka.

Kates speciella nylonstrumpbyxor

Hertiginnan Catherines nylonstrumpor är försedda med speciella silikonremsor under fotsulorna, rapporterar den brittiska tidningen The Sun. Varför? Då glider foten inte runt i skon utan hålls i stället på plats vilket drastiskt minskar risken för skav och blåsor. Vid ett officiellt besök i Kanada 2011 skymtade man till och med de diskreta silikonremsorna på Kates strumpor.

Kate med silikonränder på strumpbyxorna
Notera Kates silikonränder på strumpbyxorna!

Strumpbyxor med den där särskilda non slip-funktion är dock inte särskilt vanliga i svenska butiker, Kates kommer från brittiska märket John Lewis – och frakten till Sverige därifrån är långt ifrån billig. Men visst finns det även ett svenskt knep! Detta knep stavas skosulor i silikon! Vi listar de smartaste nedan.

Annons

Slipp skoskav – klicka hem produkterna

Skosulor

Perfekta dämpningskuddar för mycket höga klackar. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Sulor för ballerianskor

Extra komfort för skor utan klack. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons
Skinnsula

Uppbyggt förfotsstöd i vegetabiliskt garvat lammskinn för öppna skor. Ger stöd och förebygger nedsjunkna fotvalv. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Läs mer:

Foto: TT

Annons