Så stylar Victoria lyxplagget – se nya bilderna

Victoria och Daniel
Victoria fortsätter sin hållbara moderesa! Kolla in hur hon stylar sina gamla plagg – så att de nästan blir som nya!
Annons

Torsdagen den 26 mars besökte kronprinsessan och prins Daniel det fältsjukhus som Försvarsmakten uppför i Stockholmsmässans lokaler i samarbete med Region Stockholm.

Socialstyrelsen har begärt att Försvarsmakten ska sätta upp ett fältsjukhus i Stockholmsmässan i Älvsjö. På måndag planeras fältsjukhuset att tas i drift med personal från Region Stockholm och Försvarsmakten.

Annons

Under rundvandringen i mässlokalerna berättade överste Thomas Karlsson, chef för Mellersta militärregionen, och Björn Eriksson, Region Stockholms hälso- och sjukvårdsdirektör, om de moduler som nu byggs upp i mässan och hur patienter väntas vårdas i sjukhuset inom kort.

Victoria
Kronprinsessan Victoria i kappa från Greta och skor från Prada.

Officerare, soldater och hemvärnsmän ur Försvarsmakten samt civil personal från Region Stockholm, fastighetsbolaget Locum och Stockholmsmässan arbetar dag och natt med att färdigställa fältsjukhuset.

Annons

Under besöket fick kronprinsessparet möjlighet att gå runt och tacka för de insatser som anställda och frivilliga gör i mässhallarna.

Victorias och Daniel deltagande i corona-krisen är verkligen genuint. Och viktigt. Som kungligheter betyder deras engagemang mycket.

Trots att detta är det absolut viktigaste just nu, människors arbete och deltagande för vår hälsas skull, för Sveriges skull – låt oss också, för en stund, fokusera på det ytliga… I detta fall de kungliga kläderna.

Victoria i kappa från Greta

Under besöket på fältsjukhuset bar kronprinsessan Victoria en burgundyfärgad kappa från svenska Greta. Hon matchade den med en knytblus i samma ton.

Dessutom bar hon sina lyxiga vinterkängor från Prada. Skorna blev rejält omskrivna sist hon hade dem på sig, i början av 2020 under ett besök i Sälen. Kanske på grund av prislappen, som ligger på nära 10 000 svenska kronor.

Vill du ha Victorias snygga stil? Nedan har vi plockat ut några liknande plagg!

Annons

Vinröd knytblus

Väska från Valentino

Kängor

Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Så stylar Victoria lyxplagget – se nya bilderna”

 1. Surkärring skriver: 27 mars, 2020

  Klart det ska vara lyx även i kris.


  1. Regina Lindholm skriver: 27 mars, 2020

   Klart man ska vara sur även i kris.


 2. charlotte skriver: 27 mars, 2020

  En ganska vanlig kappa utan någon större lyx!


 3. Anita skriver: 27 mars, 2020

  Skor för 10.000?? Man baxnar..


 4. josefin skriver: 27 mars, 2020

  Ãhhhh vad hon är duktig denna KP! Hon ahr använt 10 000 kronors skorna TVÃ gànger. Tänk vad fint att àterbruka. Ett sàdant föredöme för de som förlorar arbetet i den pàgàende virussjukan.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar