Så stylar Victoria lyxplagget – se nya bilderna

Victoria och Daniel

Victoria fortsätter sin hållbara moderesa! Kolla in hur hon stylar sina gamla plagg – så att de nästan blir som nya!

Torsdagen den 26 mars besökte kronprinsessan och prins Daniel det fältsjukhus som Försvarsmakten uppför i Stockholmsmässans lokaler i samarbete med Region Stockholm.

Socialstyrelsen har begärt att Försvarsmakten ska sätta upp ett fältsjukhus i Stockholmsmässan i Älvsjö. På måndag planeras fältsjukhuset att tas i drift med personal från Region Stockholm och Försvarsmakten.

Under rundvandringen i mässlokalerna berättade överste Thomas Karlsson, chef för Mellersta militärregionen, och Björn Eriksson, Region Stockholms hälso- och sjukvårdsdirektör, om de moduler som nu byggs upp i mässan och hur patienter väntas vårdas i sjukhuset inom kort.

Victoria

Kronprinsessan Victoria i kappa från Greta och skor från Prada.

Officerare, soldater och hemvärnsmän ur Försvarsmakten samt civil personal från Region Stockholm, fastighetsbolaget Locum och Stockholmsmässan arbetar dag och natt med att färdigställa fältsjukhuset.

Under besöket fick kronprinsessparet möjlighet att gå runt och tacka för de insatser som anställda och frivilliga gör i mässhallarna.

Victorias och Daniel deltagande i corona-krisen är verkligen genuint. Och viktigt. Som kungligheter betyder deras engagemang mycket.

Trots att detta är det absolut viktigaste just nu, människors arbete och deltagande för vår hälsas skull, för Sveriges skull – låt oss också, för en stund, fokusera på det ytliga… I detta fall de kungliga kläderna.

Victoria i kappa från Greta

Under besöket på fältsjukhuset bar kronprinsessan Victoria en burgundyfärgad kappa från svenska Greta. Hon matchade den med en knytblus i samma ton.

Dessutom bar hon sina lyxiga vinterkängor från Prada. Skorna blev rejält omskrivna sist hon hade dem på sig, i början av 2020 under ett besök i Sälen. Kanske på grund av prislappen, som ligger på nära 10 000 svenska kronor.

Vill du ha Victorias snygga stil? Nedan har vi plockat ut några liknande plagg!

Vinröd kappa från Arket. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Vinröd knytblus

Knytblus från Lindex. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Väska från Valentino

Väska från Valentino. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Kängor

Kängor från Henry Kole. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT