Så stylar Victoria vårens hetaste trend

Kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria väljer vårens trendfärg rosa. Så stylar hon sin nya snygga klänning!

Under måndagen den 16 mars släppte kronprinsessfamiljen, via det svenska hovet, en ny underbar bild! Fotot är taget av Anna-Lena Ahlström, som är en flitigt anlitad fotograf hos Kungliga hovstaterna. Hon har tagit flera historiska bilder på hela den svenska kungafamiljen.

Det nya foto föreställer Victoria och Daniel tillsammans med barnen, prinsessan Estelle och prins Oscar framför en vackert rosa bakgrund. Får vi gissa är bilden tagen i samband med Estelles och Oscars födelsedagsfotograferingar i början av februari.

På fotot bär Victoria en snygg beige klänning med rosa blommor. Klänningen har hög hals med knyt och lång ärm, den går till knäna. Klänningsmodellen är kronprinsessan Victorias favorit. Hon har flera klänningar liknande denna i den kungliga garderoben hemma på Haga Slott. Denna klänning är dock helt ny – vi har aldrig sett den förr. Varifrån den kommer är ännu inte fastställt. Hon matchar den med stora rosa örhängen och beigefärgade pumps.

Kronprinsessfamiljen

Att kronprinsessan Victoria bär rosa är såklart ingen slump. Rosa är en av vårens och sommarens absolut trendigaste färger och de senaste åren har Victoria, genom sin oslagbara stylist och kammarjungfru Tina Törnqvist, bevisat att hon verkligen är en stilprinsessa att räkna med i modesammanhang. Kanske är hon, på grund av sin stil, smak och att hon ständigt vågar testa nya märken, mönster och snitt, Europas allra mest stilsäkra och trendiga prinsessa?

Gillar du också rosa? Vi har plockat ut de absolut snyggaste rosa plaggen i butik just nu, i den där perfekt klassiska och stilfulla kungliga looken.

Blus från Day Birger et Mikkelsen. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Blommig klänning från Aeryne. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Rosa väska från Chloé. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

By Malina

Klänning från By Malina. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Boomerang dunjacka

Tunn dunjacka från Boomerang. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Wrapklänning från Aeryne. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Rosa kavaj

Kavaj från MQ. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Rosa väska från Proenza Schouler. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

By Malina

Klänning från By Malina. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Rosa väska från Valentino. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: Anna-Lena Ahlström/Kungliga hovstaterna, TT