Silvia på besök i Tyskland – det bar hon

Silvia
Drottning av Sverige – och en stildrottning av rang! Silvias höststil för 2019 är snyggare än någonsin tidigare. Vi vet hur du får hennes look!
Annons

Den 3 och 4 september besökte drottning Silvia Konstanz, Mainau och Lindau i södra Tyskland. Under resan har Mentors 25-årsjubileum uppmärksammats.

Under tisdagen inledde drottningen sitt besök med att närvara vid Mentor Tysklands Youth Summit. Evenemanget hölls på Geschwister-Scholl-skolan i Konstanz i närvaro av ungdomar, lärare, föräldrar, socialarbetare och ideella organisationer.

Silvia på middag på Mainau

Drottningen deltog även i ett antal workshops tillsammans med deltagare under besöket. För att fira Mentor Tysklands 25-årsmiddag gav familjen Bernadotte af Wisborg på kvällen en middag på Mainau.

Annons

Under onsdagen fortsatte uppmärksammandet av Mentors jubileum genom att Silvia , tillsammans med partners till Mentor, närvarade vid ett föredrag ombord på fartyget MS Hohentwil. Dr Marc Calmbach från SINUS-institutet presenterade där en ny ungdomsstudie med titeln 13-17-åringars värld.

Annons
Silvia
Drottning Silvia på middag iförd klänning från Alexis.

När fartyget åter lagt till i Lindau promenerade drottningen och grevinnan Bettina Bernadotte af Wisborg till Lennart Bernadotte-haus. I huset sitter organisationen Lindau Meetings som sedan 1951 årligen arrangerar möten mellan Nobelpristagare och framtidens forskare.

Det bar Silvia i Tyskland

Drottning Silvia
Drottningen i blus, kappa, svarta kostymbyxor och ballerinaskor.

Sensommarvädret var varmt och soligt och Silvia visade upp flera outfits under resan. Under den första dagen bar hon en krispig vit blus och en mönstrad tunn kappa. Hon kombinerade kappan med vida svarta kostymbyxor och svarta ballerinaskor. Senare under kvällen svidade drottningen om till en galaklänning signerad Alexis.

Sugen att kopiera drottningens snygga stil? Vi vet vilka plagg du ska satsa på!

Annons

Klänning från Oscar de la Renta

Klänning från Oscar de la Renta. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Selected Femme

Kort jacka från Rodebjer

Annons

Byxor från Dagmar

Ballerinaskor Clarks

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Silvia på besök i Tyskland – det bar hon”

  1. Fluff skriver: 6 september, 2019

    Man kan fundera över vitsen med att lägga ut länk till en klänning för 35 000 som dessutom är slut ju i alla storlekar.


  2. josefin skriver: 6 september, 2019

    Drottningens skor o byxor ser blà ut. Sedan kan man ju inte direkt pàstà att den röda kappan fr Rodebjer var i närheten av drottningens kappa i stil. Har det utbrutit Rodebjerfeber?


  3. ancibergfeldt skriver: 7 september, 2019

    Silvias hårfärg så fin just nu!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar