Silvias smarta utseendeförändring – kolla in skillnaden

Silvias smarta utseendeförändring – kolla in skillnaden
Drottningen vet hur man förändrar sin look med enkla medel! Nu har hon hakat på en ny trend. Kolla in henne smarta utseendeknep. Ett knep som får henne att bli ännu vackrare!
Annons

Precis som många andra av oss låter drottning Silvia håret vila om sommaren. Under semestern på Öland och sommarslottet Solliden kör hon minimalt med styling och fixar enkom de kungliga lockarna om det är något alldeles, alldeles extra som ska hända. De flesta dagarna bär hon håret helt ostylat, och de kungliga lockarna får dansa fritt runt det vackra ansiktet.

Annons
Silvia
Drottning Silvia på Solliden, 2020. Här delar hon ut pris till bästa ”Idéträdgårdar””2020 på temat ”Balkong: Tema Hemester” vid Gustav V krocketplan i Sollidens slottspark.

Men för att ändå hålla håret på plats så har drottningen ett särskilt hårknep hon brukar ta till. Ett knep vi fick se prov på i helgen, då det för sjätte året i rad anordnades en idéträdgårdstävling på Gustaf V:s krocketplan i Sollidens slottspark. Årets utställning visade upp balkonger på temat hemester. Åtta bidrag deltog i årets tävling. Men, vad är det då för drottningknep vi talar om? Jo! Ett diadem. Med hjälp av ett sådant kan håret vara ofönat men ändå se snyggt och sofistikerat ut. Så fint – och stilsäkert. Dessutom försvinner håret från ansiktet.

Just diadem är riktigt trendigt hösten 2020. Diademtrenden, som startade för några år sedan, håller i sig. Det har även Silvias stilfulla svärdotter, prinsessan Sofia, visat prov på. På Riksmötets öppnande hösten 2018 bar hon ett diadem i sammet på sin nätta hjässa.

Annons
Sofia
Prinsessan Sofia vid riksmötets öppnande 2020.

Och vet ni! Ett fint diadem kan faktiskt lyfta en hel outfit! Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon har valt ut de snyggaste som finns i butik just nu. Exakt varifrån drottningens diadem kommer vet vi tyvärr inte. Men nedan finner du några liknande (diadem i andra färger än svart hittar du här!). (reklamlänk via Apprl)

Diadem

Diadem med knut

Annons

Flätat diadem

Flätat svart diadem från Complement. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Adtraction)

Diadem i sammet

Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Silvias smarta utseendeförändring – kolla in skillnaden”

 1. Anna skriver: 14 augusti, 2020

  Vacker…ja, skönheten sitter i betraktarens öga.


 2. josefin skriver: 15 augusti, 2020

  Drottningens bandeau har använts i mànga àr. Om det passar en äldre dam vet jag inte riktigt. Hur som helst, med Miyake koftan sà blev det minus 10 poäng p`den looken.


 3. Bea skriver: 15 augusti, 2020

  Till dig som aldrig provat – testa.
  Ett diadem är praktiskt och faktiskt väldigt användbart.
  Rekommenderas starkt.


 4. Maria skriver: 16 augusti, 2020

  Jag kan inte med bästa vilja i världen kalla S för “vacker” längre…på sin höjd stilig eller stilfull. Men det finns ingeting kvar av det som gjorde henne till den skönhet som kungen föll pladask för på 70-talet, och frågan är om det bara är det naturliga åldrandet som är förklaringen…både Margrethe och Sonja bär sina år bättre och de är i samma ålder eller t o m ngt äldre.
  Tycker dock att Silvias klädstil fortfarande är oklanderlig och att hennes äldsta dotter har mycket att lära där.


 5. Surkärring skriver: 18 augusti, 2020

  Silvias mun är ett streck efter alla operationer. Men halsen avslöjar åldern och jag tycker det är vackert med ansikten som är naturliga och återger personens ålder. Men Silvia kämpar emot med lyft och hårfärgningar. Trist.


 6. Maya skriver: 19 augusti, 2020

  För att överleva som tidning borde ni på Sv d Ta in alla inlägg som skrivs… var tacksamma att några fortfarande läser, bryr sig och kommenterar


 7. Maya skriver: 19 augusti, 2020

  Håller med dig Surkärring! Hade högre förväntningar på denna välutbildade och begåvade kvinna.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar