Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

De bästa modeköpen under Singles Day 2021 – 13 handplockade tips

11 nov, 2021, 14:12 
AvCecilia Persson
AvCecilia Persson
Idag, den 11 november, är det Singles Day och många butiker är fyllda med fina erbjudanden. Med andra ord är det ett perfekt tillfälle att komplettera basgarderoben med sådant du behöver – här har vi samlat de bästa fynden på dagens rea.
Annons

Den största shoppingdagen Black Friday är några veckor bort, men redan idag inträffar även en annan dag då många butiker har förmånliga erbjudanden: Singles Day. Även många svenska märken, kedjor och onlinebutiker har anammat fenomenet och har numera rea på Singles Day, med många nedsatta priser under parollen Singles Day sales på allt från mode till skönhet och inredning.

Vad är Singles Day?

Från början är Singles Day en kinesisk företeelse och var ett sätt att uppmärksamma alla singlar, som en motreaktion till Alla hjärtans dag som inträffar några månader senare. Du kan läsa mer om Singles Day här.

När är Singles Day?

Singles Day inträffar alltid den 11 november, alltså 11/11, där ettorna är tänkta att symbolisera singlar.

streetstyle

Vilka butiker har Singles day?

Några av de butiker som har rabatter online just idag under Singles Day är:

Annons

Hur fyndar man på rea och Singles Day?

Röda priser kan få många att gå bananas och shoppa utan eftertanke, vilket riskerar att leda till en garderob full med sådant som man kanske inte hade köpt till fullpris. Det finns många bra knep för att minska eller till och med eliminera felköp i garderoben:

1. Inventera

Redan innan du förälskar dig i ett plagg eller en accessoar på rean: kolla igenom din garderob och se vad du saknar, respektive har för mycket av. Då kan du sannolikt upptäcka om du till exempel har lätt för att klicka hem toppar och blusar, men saknar nederdelar. Om så är fallet för dig kan det med andra ord vara läge att hålla extra utkik efter byxor och kjolar som passar din stil – inte ännu en topp.

2. Tänk pris per användning

En kashmirtröja eller ett par märkesjeans har ofta en högre prislapp än många andra plagg, men så håller de också både formen och stilen längre. Det är alltså inte bara priset du ska stirra dig blind på för att göra ett bra fynd på rea, utan också hur mycket du kommer att använda det du köper.

Annons

3. Satsa på tidlösa plagg

Singles Day och annan rea är ett bra tillfälle att kunna klicka hem sådant som annars kostar lite mer – och framförallt sådant som du vill investera i för att kunna bära under många säsongen framöver. Med andra ord är en tidlös kappa, vinterboots eller jeans i en klassisk design sådant som du kommer att kunna ha länge.

Bästa fynden inom mode på Singles Day

Här har vi samlat 12 tidlösa plagg och accessoarer som du kan hitta till nedsatt pris på Singles Day och som kommer att leva i din garderob under lång tid framöver.

Ullkappa, H&M

En ullkappa både värmer fint under vintern och har en finish som både är snygg och håller stilen länge. Den här kappan från H&M är gjord i 75 procent ull och har en riktigt stilsäker brun nyans som är ett perfekt allternativ till vinterns alla svarta plagg. Idag är den nedsatt med 11 procent, läs mer och köp kappan här (reklamlänk).

Annons
ullkappa H&M rea Singles Day
Klicka på bilden för att komma direkt till

Curlingkängor, Tretorn

Ett par rejäla och snygga vinterskor som håller länge är perfekt att köpa på Singles Day, då de ofta kostar en hel del. De här bootsen från Tretorn är vattentäta och vinterfodrade, vilket gör att de passar lika bra på vintern i såväl snö som slask som under blöta höst- och vårdagar. Idag finns de på rea med 25 procent, läs mer och köp skorna här (reklamlänk).

curlingkängor Tretorn rea Singles Day
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Klänning, Filippa K

En enkel svart klänning är ett plagg som kommer att rädda alla klädkriser – den passar lika bra till kontoret som helgens festligheter och går att både klä upp och ner. Den här svarta klänningen från Filippa K har en enkel men samtidigt riktigt snygg design med en lätt båtringning upptill och drapering fram. Idag är den nedsatt med 15 procent, läs mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
klänning Filippa K rea Singles Day

Klänning, Stylein

Den här ljusbruna klänningen från Stylein har liknande design, men är ribbstickad och gjord helt i ull. Idag är den nedsatt med 25 procent, läs mer och köp klänningen här (reklamlänk).

brun klänning i ull Stylein rea Singles Day
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Datorfodral med matchande korthållare, Wera

Snygga och slitstarka accessoarer förgyller både vardagen och din stil. Det här flätade datorfodralet i läder är just nu på 25 procent rea, liksom den matchande korthållaren som är perfekt för dig som inte längre vill bära runt på en stor plånbok. Läs mer och köp datorfodralet här (reklamlänk), och korthållaren här (reklamlänk).

Annons
datorfodral och korthållare i flätat skinn från Wera rea Singles Day
Klicka på bilden för att komma direkt till datorfodralet.

Stickad krage, Stockh lm Studio

Ett plagg som nyligen gjort entré igen i modevärlden, men som vi kommer att vilja bära under många vintersäsonger framöver, är den stickade bib:en som är en hybrid mellan väst och krage. Den här stilsäkra varianten från Stockh lm Studio har en fin beige nyans och är perfekt att bära under kappan. Idag är den nedsatt med 25 procent, läs mer och köp bib:en här (reklamlänk).

stickad krage rea Singles Day
Klicka på bilden för att komma direkt till den stickade kragen.

Jeans, Levi's

Ett par tidlösa jeans går aldrig ur tiden, särskilt om du satsar på ett par märkesjeans som ofta också håller längre. Idag finns de här jeansen i Levi's populära modell Ribcage, samt många andra av deras modeller, till hela 25 procent rabatt. Läs mer och köp jeansen här (reklamlänk).

Annons
jeans Levi's Ribcage rea Singles Day
Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Sneakers, New Balance

Det går även att hitta några av säsongens trendigaste märken på rea under Singles Day, till exempel dessa retroinspirerade sneakers från New Balance som är nedsatta med 15 procent idag. Läs mer och köp skorna här (reklamlänk).

grå sneakers New Balance rea Singles Day
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Ribbstickat set, H&M

Det gångna året har fått oss att inse att vi faktiskt vill hålla stilen även när vi är hemma. Hos H&M hittar vi det här stilsäkra ribbstickade setet i form av en polotröja med asymmetriskt sprund nedtill, och matchande utsvängda byxor eller leggings. En kombo som vi kommer att vilja bära hela vintern, och många säsonger framöver! Den är nedsatt med 11 procent idag, läs mer och köp tröjan här (reklamlänk). Byxorna hittar du här (reklamlänk). Det finns även ett par matchande leggings, de finns här (reklamlänk).

Annons
ribbstickad tröja och byxor rea Singles Day
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

Kängor, Dr. Martens

Har du gått och trånat efter ett par Dr. Martens? Då kan det vara läge att slå till nu. De här kängorna med en chunky sula och knytning fram är nämligen nedsatta med 25 procent, läs mer och köp skorna här (reklamlänk).

Dr Martens rea Singles Day
Klicka på bilden för att komma direkt till kängorna.

Kostym, Vero Moda

En kritstrecksrandig kostym är perfekt att ha i basgarderoben, då den kommer att rädda många klädval på morgonen innan jobbet. Den är lika snygg med klackar som till sneakers, och du kan dessutom bära delarna separat. Den här kostymen från Vero Moda är nedsatt med 20 procent, läs mer och köp den dubbelknäppta kavajen här (reklamlänk). De raka (reklamlänk)kostymbyxorna hittar du här (reklamlänk).

Annons
kritstrecksrandig kostym för dam rea Singles Day
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.

Stickad tröja, Lindex

Stickade tröjor med hög krage och dragkedja fram är en stor trend vintern 2021, men det är en smickrande silhuett som kommer att vara lika stilsäker om några säsonger. Den här beiga tröjan från Lindex har den perfekta oversized kragen, som går att bära nedvikt eller knäppt, finns även i svart och grått och är idag nedsatt med 25 procent. Läs mer och köp tröjan här (reklamlänk).

beige stickad tröja med krage och dragkedja rea Singles Day
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Leggings i skinnimitation, Carin Wester

Skinnbyxor och leggings i skinnimitation är en naturlig del av basgarderoben och en typ av plagg som du kan böra såväl till vardags som till fest. De här byxorna från Carin Wester har en rak och figurnära passform och passar till i princip allt, och är just nu nedsatta med 25 procent. Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

Annons
byxor i skinnimitation Carin Wester rea Singles Day
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

LÄS MER:

5 tips – så shoppar du smart på reanBrand logo
5 tips – så shoppar du smart på rean
Annons