Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skönhetsprodukterna som räddar Meghans hösthy

27 aug, 2019, 16:00 
AvJohanna Lejon
Meghan Markle
Meghan Markle använder ingen foundation. Istället har hon en primer samt en färgad krämför att göra hyn så vacker som möjligt. Vi vet mer om favoritprodukterna från Laura Mercier.
Annons

– Jag bär inte foundation om jag inte filmar, så Laura Merciers primer är vad jag lägger på varje dag efter fuktkräm – för att ge min hud en lite dimmig glöd!

Orden är Meghan Markles, uttalade i en intervju om skönhet och produkter – gjord ett par år innan Meghan blev hertiginna av Sussex och en kunglig stilikon.

Meghan och Harry

Meghan Markles favoritprodukt – från Laura Mercier

Meghan älskar beautyprodukter och att skämma bort sig själv. Tidigare har Svensk Damtidning listat ett flertal av hennes bästa knep och kurer. Men hon gillar det naturliga: en god doft, en ögonfransböjare, en olja… Och hon gillar när hon inte ser så sminkad ut. En spacklad look är inget för Meghan Markle.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Just därför föredrar hon att inte använda någon foundation. Istället kör hon en lätt primer, för ett mer naturligt resultat. Favoriter kommer från Laura Mercier och går under namnet Foundation Primer.  (reklamlänk)

Foundation primer från laura Mercier

Fundation Primer från Laura Mercier. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Produkten beskrivs som ”en primer i form av en lätt krämig gelé som skapar ett skyddande lager mellan din hud och foundation. Skapar en perfekt grund för din makeup och förhindrar att foundation ändrar färg under dagen.”

Annons

Om man lägger primern i kylen strax före användning verkar den även avsvällande på svullnad runt ögonen och liknande.

Meghan är också förtjust i Laura Merciers Tinted Moisturizer med spf 20. (reklamlänk) Det bästa av allt? Just nu är denna produkt på superrea!

Färgad dagkräm från laura Mercier

Tinted Moisturizer från Laura Mercier. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Produkten beskrivs som  perfekt för alla hudtyper, ”den mjukar upp fina linjer. Ger en naturlig och fräsch lyster. Ger ett jämnt och långvarigt resultat.”

Annons

Meghans produkter hyllas i medierna

Meghan

Senaste veckorna har Meghans två produkter blivit populärare än någonsin, inte minst för de hyllningar de fått i ett antal medier.

– Jag kommer aldrig använda foundation igen – bara den här produkten, utropar en skribent.

Annons