Skorna, blusen, kjolen! Allt om prinsessan Madeleines bokreleaseoutfit

Prinsessan Madeleine på junibacken
Under tisdagen var det äntligen dags för release av Madeleines bok ”Stella & Hemligheten”. Men vad bar prinsessan under den historiska dagen? Svensk Damtidnings moderedaktör vet!
Annons

I går, tisdagen den 4 juni, var det äntligen dags! Prinsessan Madeleines bok Stella & Hemligheten (reklamlänk via Apprl) lanserades med pompa och ståt på Junibacken i Stockholm.

– Det har varit otroligt lärorikt. Det har varit en lång process, men fantastiskt roligt, berättade prinsessan Madeleine under bokreleasen.

Annons

Hon fortsatte:

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine i mockapumps, kjol från Aje och krispigt vit skjorta.

– Det är en rätt vardagsnära berättelse, men ett viktigt ämne att ta upp. Det handlar om barns rättigheter. De har rätt att säga nej. De har rätt till sin kroppsintegritet och de har rätt att säga nej när något inte känns bra.

Boken handlar om Stella som flyttar från New York till Stockholm. Hon börjar i en ny skola – och får nya vänner. En av dessa vänner delar med sig av en hemlighet. Och där finns bokens djup.

Madeleines egna barn har ännu inte tagit del av boken – det får bli i sommar slår Madeleine fast. När familjen är lediga och de har lugn och ro. Men läser överlag, det gör man ständigt hemma hos prinsessan och Chris O’Neill.

– Jag försöker läsa varje kväll för barnen, det är en lugn och fin stund som vi försöker hålla varje kväll. Jag läser på svenska, det är svenska böcker – gärna Pippi.

Prinsessan Madeleine 2019
Prinsessan Madeleines vackra ring kommer från Ebba Brahe Jewellery.

Vill du läsa prinsessans bok? Eller ge den till någon nära dig? Här kan du klicka hem den! (reklamlänk via Apprl)

Det bar Madeleine under boklanseringen på Junibacken

Prinsessan Madeleine såg verkligen strålande ut under releasen av boken. Hon var klädd i en krispig vit skjorta (reklamlänk via Apprl) , randig kjol och höga klackar. I öronen dinglade ett par stora träörhängen. Bloggen The Royals and I har kartlagt oufiten. Kjolen kommer från Aje, ringen och armbandet från Ebba Brahe, clutchen är från Botkier, örhängena från Aerin (reklamlänk via Apprl) och skorna från Manolo Blahnik. Nedan kan du klicka hem en liknande outfit.

Vit skjorta

Kjol

Örhängen

Örhängen från Aerin. Läs mer och köp här. 

Pumps i mocka

Foto: TT

Läs också:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Skorna, blusen, kjolen! Allt om prinsessan Madeleines bokreleaseoutfit”

 1. ancibergfeldt skriver: 5 juni, 2019

  Sommar fräscha Madelene, enkel
  Och fin. Gillar skjolen!


 2. Helene skriver: 5 juni, 2019

  Ingen slår Madeleine i naturlig fräschhet, trots trebarnsmamma.


 3. ATLgmail.com skriver: 11 juni, 2019

  That you can call “fresh and summery” Love it. She is such a beautiful lady and carries herself with subj grace and style.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar