Smygtitta på Meghan Markles kommande klädkollektion – nya foton

Meghan Markle

Äntligen får vi en smygtitt på Meghan Markles kommande klädkollektion. I ett klipp på Instagram delade hertiginnan av Sussex med sig av nya foton på plaggen!

Det var i magasinet Vogue, samt på egna Instagramkontot Sussex Royal, som hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, i slutet av juli berättade om planerna att släppa en klädkollektion. Tillsammans med Marks & Spencer, John Lewis & Partners, Jigsaw och nära vännen och designern Misha Nonoo ska en kollektion med klassiska kontorskläder tas fram. Men det är alltså inte för att ge sig in i modebranschen som hertiginnan har tagit sig an projektet. Kollektionen har nämligen ett helt annat syfte.

Meghan Markle Vogue

Meghan Markle fotograferad av magasinet Vogue.

Vilket? Jo, tanken är att för varje sålt plagg ur Meghans kollektion ska ett likadant plagg doneras till Smart Works, en av välgörenhetsorganisationerna som Meghan jobbar med (och som hon besökte i våras!). Brittiska Smart Works hjälper långtidsarbetslösa kvinnor att komma in på, samt återvända till, arbetsmarknaden genom att stödja dem i att få kunskap och redskap för att lyckas på jobbintervjuer och i arbetslivet. Ett led i detta är också att hjälpa till med kläder på arbetsintervjuer och liknande.

Meghan Markle Smart works

Meghan på besök hos Smart Works tidigare i år.

Såhär beskriver Meghan själv kollektionen med kläder:

Misha Nonoo

Meghans nära vän (som också har ett finger med i spelet då det gäller att ta fram den kommande kapselkollektionen) Misha Nonoo på väg in till Meghans babyshower i våras.

– Ibland när du kliver in i en affär så finner du ofta snygga kläder men som kanske inte alltid passar ihop så du kan skapa en enhetlig garderob. För att råda bot på detta skapar vi nu en så kallad capsule collection, en kapselkollektion, där man alltid kan hitta tidlösa kläder som matchar varandra och som är tänkta för att användas på jobbet.

Meghan har designat kläder förr

Meghan har, redan innan hon gifte sig med prins Harry, hyllats för sin säkra stil. Också hennes karaktär i älskade tv-serien Suits, Rachel Zane, Och ja, hon har faktiskt designat kläder förr. För några år sedan skapade hon ett par kollektioner för kanadensiska Reitmans. En av kollektionerna fokuserade, liksom Meghans kommande, på kläder perfekta för kontoret. Då gick kontorsplaggen i vitt, grått och svart och Meghan designade både en pennkjol, ett par läderleggings, en skjorta och polotröja samt en poncho för Reitmans.

Smygtitta på Meghans klädkollektion

Hur Meghans kommande kollektion ska se ut vet vi inte, men häromdagen la hertiginnan upp en Instagramvideo där hon gav tittarna en liten smygkik. Till tonerna av låten Lovely Day visade Meghan upp ett foto. Dessutom fick vi följa hertiginnan bakom kulisserna vid en fotografering.

Kolla in fotona från plåtningen nedan, samtliga är hämtade från Meghans egna story på Instagram.

Och själva kläderna då? Ja, de skymtar här. En vit skjorta är det vi kan se. Samt en svart stilfull underdel. Klassiskt och så snyggt!

Meghan klädkollektion

Det bar Meghan i videon om sin klädkollektion

Meghan var avslappnat med stilrent klädd i klippet på Instagram. Hennes skjorta, i blått linne, kommer från With Nothing Underneath, WNU. Meghans klackar är signerade Stuart Weitzman och hennes smycken kommer från Pippa Small. Nedan klickar du hem en liknande look!

Randig skjorta

Randig skjorta från Dagmar. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Jeans från Odd Molly

Grå jeans från Odd Molly. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Pumps från Gant

Pumps från Gant. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Ring i guld

Ring från & Other Stories. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Foto: TT, Sussex Royal