Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

13 riktigt härliga modenyheter vi vill bära hela vintern

12 nov, 2021, 12:56 
AvCecilia Persson
modenyheter vinter 2021
Det finns några plagg i de olika webbshopparna som tilltalar oss lite extra. Den här veckan har vi samlat modenyheterna som känns roliga, inspirerande och helt enkelt riktigt härliga.
Annons

Mode är inspiration, kreativitet och glädje – så vid sidan av den alltid så stabila (och älskade) basgarderoben måste vi också se till att ha riktigt kul med mode. Den här veckan tar vi därför en titt på de senaste modenyheterna hos kedjorna och andra webbshoppar och har plockat ut guldkornen som helt enkelt känns riktigt härliga.

streetstyle

Snygga modenyheter vintern 2021

Från mönstrade plagg till snygga klänningar och modeköp som passar både till kontoret och fest – här är våra 13 favoriter just nu.

Dräktjacka, MQ Marqet

Den här hundtandsmönstrade dräktjackan är det perfekta plagget för att klä upp basplaggen som många av oss redan har i garderoben. Den ger en elegant touch till de vanliga jeansen eller kostymbyxorna och en vanlig t-shirt för att snabbt få en look som känns både stilsäker och kanske till och med lite parisisk. Läs mer och köp dräktjackan här (reklamlänk).

Annons
dräktjacka från MQ
Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

Leggings med slits, H&M

Vem älskar inte plagg som ser välklädda ut, men som känns som att ha på sig mjukiskläder? Den önskan uppfyller de här svarta leggingsen, som är gjorda i skön trikå men som med sina trendiga slitsar och pressveck fram ser ut som ett par välklädda byxor. I vinter bär vi dem exakt som på bilden, med en lång oversized kavaj som går ner en bit, till såväl jobbet som fest. Läs mer och köp leggingsen, som också finns i beige, här (reklamlänk).

leggings med slits
Klicka på bilden för att komma direkt till leggingsen.

Klänning, Baum und Pferdgarten

En stilsäker klänning som passar din egen stil är ett perfekt plagg att ha i garderoben och ta fram till en rad olika tillfällen, från arbetsdagen till helgens olika äventyr. Den här klänningen har ett vackert lila mönster på svart bas och en design som både kan kläs upp och kläs ned. Läs mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
mönstrad blommig klänning
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Mönstrad blus, & Other Stories

Vi älskar att se Jenny Strömstedt i stilsäkra plagg från & Other Stories, och vår magkänsla säger att det inte är omöjligt att vi kommer att se henne i den här snygga blusen från kedjan med ett par högmidjade byxor. Nu när vi är ute mer bland folk igen känner vi ett sug efter att synas, och den här omlottblusen med mönster i lila, beige och ljusrosa är precis lagom extravagant. Den perfekta matchningen till kostymbyxan eller jeansen! Läs mer och köp blusen här (reklamlänk).

mönstrad omlottblus
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Stickad klänning, Arket

Vi är långtifrån trötta på säsongens trendplagg, den stickade klänningen – tvärtom! Den är det perfekta plagget som både värmer och är smickrande för kroppen, och passar både på jobbet, hemma och till festen. Den här bruna ullklänningen har fasta band i sidorna som kan bäras knutna i midjan eller hängande längs sidorna. Läs mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
beige stickad klänning med knytning
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Kavajklänning, H&M

Efter mer än ett år av hemmamys vill vi också gå på fest! Glöggmingel, julfest, nyårsfirande där vi går all in på glam – here we come. Den här blazerklänningen i satin är den perfekta looken för dig som vill vara både elegant, rentav stilig, och samtidigt festlig. Den finns även i en snygg beige nyans, läs mer och köp klänningen här (reklamlänk).

blazerklänning
Klicka på bilden för att komma direkt till blazerklänningen.

Jumpsuit, MQ Marqet

Föredrar du byxor? Då kan den här midnattsblå jumpsuiten i ett glansigt material vara valet för dig. Med sina långa ärmar, långa ben och den fina v-ringningen fram samt den diskreta öppningen i ryggen är den både elegant och modern, och den passar lika bra på kontoret som till festen. Det här är plagget vi vill bära på nyårsafton tillsammans med stora örhängen och klackar! Läs mer och köp jumpsuiten här (reklamlänk).

Annons
satinjumpsuit
Klicka på bilden för att komma direkt till jumpsuiten.

Pyjamas, Carin Wester

Nu under vinterhalvåret vill vi ha många och långa helgfrukostar hemma med en stor balja kaffe eller te och en skön pyjamas att bära ända fram till lunch. Oavsett om du bara vill sova i din pyjamas och sedan starta dagen eller också ta det lugnt så är den här mönstrade pyjamasen från Carin Wester ett riktigt snyggt och skönt val. Läs mer och köp pyjamasen här (reklamlänk).

mönstrad pyjamas
Klicka på bilden för att komma direkt till pyjamasen.
Annons

Kofta, Lindex

Fram för mer färg! Den här öppna stickade koftan med en lätt oversized passform har en perfekt ljusgul nyans som är lika fin nu under vintern som i vår när solens strålar börjar leta sig tillbaka. Bär den över en krispig vit skjorta eller till skinnkjolen eller -byxorna för en skön stilkrock. Den finns dessutom i flera fina färger, läs mer och köp koftan här (reklamlänk).

gul kofta
Klicka på bilden för att komma direkt till koftan.

Ullhalsduk, Arket

En mysig och värmande halsduk är ett måste under vinterhalvåret, och den här ullhalsduken med ett grönt och brunt rutmönster har den perfekta storleken för att svepa in sig i mot kalla vindar. Läs mer och köp ullscarfen här (reklamlänk).

Annons
rutig ullhalsduk dam
Klicka på bilden för att komma direkt till halsduken.

Fleecetröja, Monki

Fleecetröjan är riktigt trendig vintern 2021 och vi ser den överallt hos kedjorna. Den här svarta varianten har en dragkedja halvvägs och en ficka i kontrasterande material fram, samt en snygg och figurnära passform. Den finns i flera olika färger, läs mer och köp fleecetröjan här (reklamlänk).

svart fleecetröja
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Skinnbyxor, By Malene Birger

Byxorna i läder passar till precis allt, och i år satsar vi gärna på en brun variant för att pricka in säsongens färgtrend. De här skinnbyxorna är gjorda i stretchigt läder och är riktigt smickrande med sin figurnära passform och de croppade, lätt utställda, bensluten. Läs mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Annons
bruna skinnbyxor
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Jacquardmönstrad tröja, H&M

I fjällstugan, på jobbet, under hemmamyset – vi vill bära den till alla dessa tillfällen (och ännu fler) i vinter! I stan bär vi den med skinnbyxor eller leggings i skinnimitation, och på lantstället med våra mysigaste leggings för den ultimata hemmalooken. Läs mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Jacquardmönstrad tröja från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Se mer:

Manipulerande saker vi (ibland ovetandes) säger på jobbetBrand logo
Manipulerande saker vi (ibland ovetandes) säger på jobbet
Annons