Snygga och rymliga necessärer till semestern

Necessär 2020

Hur många av oss har inte svurit på grund av en överfylld necessär? Investera istället i en rymlig variant, så får du god överblick och slipper lämna något hemma. Här tipsar vi om 11 snygga och rymliga necessärer.

Det är verkligen ett irritationsmoment du lätt kan slippa, att leta efter något litet i en överfylld necessär. Att behöva riva upp allt innehåll för att hitta det du behöver just nu. Bäst tipset är att köpa en stor necessär men plats för allt du vill packa med dig på resan och ha sminket i en egen sminkväska.

11 stora och snygga necessärer

Här tipsar vi om våra favoriter just nu, som får hänga med Sverige runt i sommar:

Mönstrad necessär från Berså

1. En blommig och vacker necessär i ekologisk bomull, från Berså. Har två djupa fickor på insidan och en ficka på utsidan. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

Vit necessär från Lindex

2. En vit, stilren necessär från Lindex som har ett stort fack och fyra små innerfickor. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)

Påsnecessär från Iris Hantverk

3. En necessär i forn av en påse, från Iris hantverk. En söt modell med fyra fickor invändigt och dragsko. Praktiskt om du vill hänga upp den på en krok. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

Svart necessär från FACE
Grå necessär från Åhlèns

4. En härlig necessär för dig som gillar att packa mycket, från Face Stockholm. Den har en dolda metallram som hjälper till att förvandla väskan till lådform, för enkel åtkomst. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)

5. En stor necessär i tålig plast, från Åhléns. Den har tre fickor inuti, varav en med blixtlås, så du kan dela upp ditt innehöll och slippa en enda stor röra. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

Rosa necessär från Blommingville

6. En snygg necessär från Bloomingville, med söt tofs på dragkedjan. Finns både i rosa och orange. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Awin.com)

Necessär i skinn från Saddler

7. En rustik necessär i läder, från Saddler. Inuti finns det ett fack med dragkedja och två mindre med resår upp till. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

Day necessar

8. Stilren och stor necessär från DAY, som finns i tre olika färger. För dig som är på jakt efter en klassiker. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

Gul necessär från H&M

9. Knallgul necessär från H&M, i läderimitation. Necessären har tre separata fack med genomskinliga sidor dragkedja så du enkelt får överblick över dina saker. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)

Stor necessär från Don Donna

10. En snygg och rymlig necessär från Don Donna. Den har en praktiskt upphängningskrok och passar bra både på resan men även för att hålla ordning på dina saker hemma. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

Necessär H&M

11. Genomskinlig och snygg necessär från H&M som gör det enkelt med bra översikt. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)