Sofia bär årets trendigaste kjol – här hittar du den och 12 liknande varianter

Plisserade kjolar

Den medellånga kjolen har fullkomligt dominerat under året och utstrålar både en feminin och stilren look! Här ser vi prinsessan Sofia bära en plisserad variant i beige nyans – vi listar den och 12 andra liknande kjolar att spana in i butik just nu.

Styla håret kungligt med Björn Axén – inspirerat av Sofias halvuppsättning
Slå på ljud

Skapa en stilsäker och feminin look tillsammans med den medellånga kjolen som fullkomligt dominerat under året. Både i satin och plisserat material har vi sett den bäras både till vardags och till fest.

Under onsdagen den 28 oktober besökte Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia, hertig och hertiginna av Värmland, Värmlands län för att uppmärksamma insatser med anledning av covid-19-pandemin. Då bar Sofia en en plisserad kjol i beige nyans från varumärket Ahlvar Gallery, som blivit mycket uppmärksammad.

Här hittar du hennes kjol och 12 liknande varianter:

beige plisserad kjol prinsessan sofia

Här hittar du den beige plisserade kjolen som Sofia bär i Värmland från Ahlvar Gallery. Feminin kjol med eleganta plisseringar. Modern midi-längd. Kjolen har resår i midjan. Finns även i svart. Du kan köpa den här (länk till Wakakuu).

beige plisserad kjol

Trendig kjol med plissering från La Redoute Collection. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

plisserad kjol

Kjol från Vila i plisserad modell med resår i midjan. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

trendig beige kjol

Plisserad kjol från Selected Femme med ett fint fall med dragkedja i midjan på sidan. Du kan köpa den här (länk till Bubbleroom).

kjol från vero moda

Kjol från Vero Moda. Utsvängd modell av plisserad, glansig trikå med bred, elastisk linning upptill. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

midilång plisserad kjol

Snygg plisserad kjol från Rut & Circle. Kjolen har ett tunt, fint material som ger ett fint fall. Du kan köpa den här (länk till Bubbleroom).

midikjol beige

En lång, plisserad kjol i crêppad, vävd kvalitet med fint fall från H&M. Kjolen har hög midja med dold dragkedja samt hyska och hake i ena sidan. Du kan köpa den här (länk till H&M).

svart plisserad kjol från lindex

Svart midikjol gjord i plisserat material i en lätt utställd passform från Lindex. Du kan köpa den här (länk till Lindex).

snygg kjol

Ljust beige plisserad kjol från Selected Femme. Kjolen har resår i midjan och är fodrad. Du kan köpa den här (länk till Bubbleroom).

plisserad kjol från monki

En helt fodrad plisserad kjol från Monki i ljus cremefärgad ton. Du kan köpa den här (länk till butik).

grågrön kjol

En vadlång, plisserad kjol i vävd kvalitet från H&M. Kjolen har hög midja med resår. Du kan köpa den här (länk till H&M).

svart kjol från carin wester

Plisserad kjol i svart nyans från Carin Wester. Du kan köpa den här (länk till Åhléns).

kjol från hm

En plisserad, vadlång kjol i beige nyans från H&M. Kjolen har resår i midjan och är fodrad. Du kan köpa den här (länk till H&M).

LÄS MER:

Satsa på en grön klänning i jul – så stylar Victoria den

Skorna Kate Middleton har burit i flera år – blir en stor trend 2021

Inspireras av Kate och Sofia – rutigt är julens stora trend