Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia bär höstens mest användbara tröja – nu på rea

13 aug, 2020, 09:00 
AvJohanna Lejon
Hösten är här – och höstmodet likaså! Välkomna den nya säsongen med ett nytt plagg. Vi har koll på höstens ultimata plagg.
Annons

I början av året, närmare bestämt torsdagen den 13 februari, besökte kungaparet, kronprinsessparet, prinsessan Estelle och prinsessan Sofia Vasateatern i Stockholm för att lyssna till en föreställning av musikskolan Lilla Akademien. Föreställningen var musikskolans 75-årshyllning till drottningen. Som bekant är Silvia Lilla Akademiens beskyddare.

Hyllningsföreställningen som gavs var inspirerad av Selma Lagerlöfs Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige omarbetad av Anne Sjölund till En underbar resa med alla barns drottning.

Sofia
Prinsessan Sofia i topp från Soft Goat.

Under kvällen gjorde prinsessan Sofia entré i en otroligt snygg stickad tröja, av kashmir. Det visade sig snabbt att tröjan kommer från svenska Soft Goat, ett märke som prinsessan blivit oerhört förtjust i de senaste åren. Sofia har dessutom använt Soft Goats mjuka filtar till sina barn. (reklamlänk)

Och vet ni! Just nu är Sofias snygga topp på rea. (reklamlänk)

Den fina tröjan är det ultimata plagget i höst. Bär den till kjol eller byxor. Till sneakers eller högklackat. Som den är eller med en fin kavaj över.

Tröja från Soft Goat

Foto: TT

Annons