Sofia visar upp lyxköpet – väcker starka reaktioner

Sofia visar upp lyxköpet – väcker starka reaktioner

Karin Trnblom/TT

Prinsessan Sofia rör upp känslor med sitt val!

Prinsessan Sofias 5 bästa outfits
Slå på ljud

Det fanns mycket att glädjas åt under prins Julians dop men en stor behållning är ju alltid att se vad för vackra klänningar gästerna väljer att bära.

Den som glänste allra mest var kanske prinsessan Sofia, med hennes vita dröm från märket Etro vars blommönster förde tankarna till traditionell allmoge, en perfekt mix mellan gammalt och nytt. Men smakar det så kostar det och hennes klänning gick loss på inte mindre än 995 euro, alltså ungefär 10 000 kronor.

Prinsessan Sofias vackra klänning var verkligen helt perfekt för ett kungligt dop!

MEGA

I efterhand var det många som reagerade på just Sofias klänning, som antagligen kommer gå till historien som en av hennes mest eleganta och minnesvärda modeögonblick.

”Klänningen var fantastisk och passade verkligen på en svensk kunglighet! Stilfullt och snyggt! ” skriver en användare i kommentarsfältet på Facebook.

”Gillar att hon framhåller Dalarna där hon kommer ifrån ibland när det gäller klädseln.!” skriver en annan som uppskattar flörten med det traditionella.

Jonas Ekströmer/TT

”Var väl inte så farligt, klart hon vill va snyggt klädd på en stor dag” skriver en som tycker Sofia gör helt rätt i att välja de kläder hon vill!

”Så vacker klänning på Prinsessan Sofia och Prins Carl Philip var också vacker och prins Julian Herbert Folke var så gullig.” skriver en annan.