Sofias geniala klädval – så får du stilen

Sofia

Alltid rött – alltid rätt. Häromveckan valde Sofia att bära rött. Klänningen har vi sett förr, närmare bestämt i december 2018.

I torsdags var det dags att smygstarta julen. I alla fall för prinsessan Sofia. Gålöstiftelsens ordnade julkonsert i Storkyrkan och vår svenska prinsessa fanns på plats i kyrkbänken.

”Gålöstiftelsen delar ut stipendier till ungdomar och har sedan många år tillbaka en julkonsert i Storkyrkan tillsammans med Stockholms musikgymnasium”, skriver Expressen.

Expressen.se berättar även om att Sofia blev utsatt för en kupp i kyrkan. Plötsligt överraskades hon av sång. En födelsedagssång närmare bestämt. Anledningen? Sofia skulle fylla 35 år den kommande dagen, alltså i fredags.

– Prinsessan Sofia uppskattade den spontana sångaruppvaktningen i kyrkan, säger Johan Tegel, pressekreterare vid hovet till Expressen.

Prinsessan Sofia

Prinsessan Sofia i Storkyrkan. Klänningen kommer från Lilli Jahilo.

Bar rött på Aviciis konsert

Direkt efter konserten i Storkyrkan var det dags för Sofia att bege sig till ännu ett musikframträdande. På Friends Arena i Solna. I Friends hölls en minneskonsert för Avicii, och både prins Carl Philip och prinsessan Sofia fanns med i publiken. Avicii spelade, som bekant, på prinsessan Sofias och Carl Philips bröllop i juni 2015. På Instagram tackade de sedan för “en oförglömlig kväll”.

Det bar Sofia under musikkonserterna

Klänning från Busnel

Klänning från Busnel. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Klänning från By Malina

Klänning från Custommade. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Klänning från By Malina. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Klänning från Ellos. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Awin.com)

Foto: TT